Monday, August 23, 2010

No TiTle....

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan..

Hari ini 23 OGOS 2010 bersamaan 13 ramadhan 1431 Hijrah..pejam celik pejam celik dah nak masuk 2 minggu kita berpuasa...macam sekejap jerk kan..?Serius macam tak rasa tengah berpuasa sebenarnya..tapikan bila dah petang2 nih..haa..mulalah perut nak mengedik mengalunkan irama dangdut..ewah2....senggol-senggolan cubit-cubitan...*dah campur macam2 irama daaa..rock..slow rock..ngn nasyid sekali..wawaw*

So hari ini aku tak ada topic nak cerita kan..no entri la kirenya..tapi dah tertaip ni..macam cerita jugak la ye..huhu..aku digemparkan*ayat kene suspen* mid-term exam pada 6 SEPTEMBER 2010 ni..wah......
takut siot..hahaha...sebab apa aku takut..haa..nak tau..?aku ni kalau bab mengira nih..kompem..mata aku akan terjuling dan sasar dari medan matematik..sebab aper..?aku nih careless giler beb kalo mengira..hahaha..
::gambr pakai shawl..haha..kelakar x..?::

Adess...esok lecturer ENGINEERING MATH akan bagi test untuk aku..wadusss..so.malam ni kene study la kn..?kene ke ha..?hahaha..*ayat pertanyaan tuh bermakna...???tak payah ker..payah...?*mestilah kena study kalo student macam aku mestilah nak lulus kan..saper nak fail..cube bagitau..sape nak fail..??
Tambah2 bab kira2...ader la orang cakap..
"alarh..math nih...celah gigi jerk boleh buat..!!"
meyh aku bagi kau soklan tuh..mampuih..tert0nggeng...haha

So..dengan ini di umumkan..malam ni tak dapatlah nak update blog sampai 2-3 entri kan..huhu..manyak sedeyh la ini macam...tak dapat nak blogwalking kat blog korang..huhu..takper2..esok abis kelas jerk..ak terus on9..blogwalking kat blog korang yo..huhu..wish me all the besh...chayok3x...

::cari aku..yang mane..??huhu..dpt cam tak..??::

Oklah..sampai sini jerkla aku nak bebel..nak prepare lauk berbuka..nasi tak masak lagi..ehehhe..korang berbuka apa hari ni..?selamat berbuka yo den ucpkan...daaa..salamm.
=)

5 comments:

Melody Iqfa said...

gud luck okeh fara!

Aniza said...

singgah...

good luck utk exam.
minat menulis juga ker?
apepun, selamat berpuasa.

echah mashuri said...

alo2 comel pkai shawl polaka dot...xret pkai shawl..ehehe

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

Atin>>huhu thanks...=)

aniza>>haah akk..memg minat bab2 menulis nih...=)

echah>>comel ker..?timeceh..tuh pon men pakai..xreti lol..huhu =)

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

Related Posts with Thumbnails