Wednesday, August 25, 2010

Inbox email aku cecah 10161.???

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan...

Hari ni terdetik hati aku nak bukak email aku setelah sekian lama tak bukak..huhu..aku cek2 la kot2 ader mcj baru..tak ada pulak..cuma kebanyakkannya email dari FACEBOOk..yang orang dok komen2 tuh...bila aku tengok angka dia..mangai.....banyaknye...secara Automatiknya aku menggaru kepala yang tak gatal ni sambil bercakap seorang diri...
"macam mana nak delete semua ni serentak..??"
nak bukti..??jom tengok..

::click tok tumbesaran::

korang tau tak macam mana nk delete semua tuh serentak..aku tak nak delete 1 per 1...leceh..penat...kalau tak banyak lagi dari nombor yang kat atas tuh..aku buat dari pukul 10mlm tadi sampai sekarang..baru dapat angka 10161 tau...tak tau bila boleh abis smpai 3mcj jerk..hahah....

kalau korang ada teknik lain..such as tak nak bagi notification FB masuk kt email boleh gak bagi kat aku sebab majoritinya inbox aku dipenuhi mcj dar FB..atoyai..ponin palo den nak mendeletenye...
 tolong la ye kawan2..kerjasama korang memang aku hargai sesangat..huhuhu =)

Nak sambung tengok cerita Alice in Wonderland..jom join..heheh..

actually dah tengok kt panggung wayang dah..nih sajer minx kat member..bosan2 nih boleh la tengok kan3....oklah..papai...kalau korang tau pasal nak delete yang tercepat,tinggalkan info tuh kt comment nih ye...syg korang.. =)
daaaa.....salam..

7 comments:

Melody Iqfa said...

hah?? nk jugk fara cter alice.. maw maw.. anta kt kite.huhu

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhu...cm aner nk anta..???? =)

Aidi-Safuan said...

hahhahaha.. delete je email tuh. :P

Snoop said...

Salam,
oh lau abby xnak pening2 kepala..
abby just filter la email dari facebook ke satu folder..
create satu folder and filter...:)
semua email dr facebook akan masuk ke folder yg kita dah set.

jd nak buang pun senang..

teha said...

hye...bnyak nyer email!! rjen fb bagi an? hahak...
senang wat set lah dkt fesbuk nyer settng..biar fb dh x anto msj...
cre2 nyer : settng >>> notifications.
dkt ctu plih lah mne nk fb anto msj or xnk..

hope can help u!!

alice in wonderland best glerr!!!

nabilah_2908 said...

yupp...betul kata snoop tu...itu la cara yg paling mudah utk clearkn email kita.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MENU BERBUKA - PART 1

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

okeyh..cube berbuat demikian.. thanks semua =)

Related Posts with Thumbnails