Friday, August 27, 2010

Cara-cara memakai inner syria yang stylo....

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan..

Salam ramadhan kepada semua blogger dan juga pembaca setia blog Arisa nih..hari ini Arisa nak berkongsi tips dengan korang macam mana nak memakai anak tudung inner syria ini agar nampak lebih cantik dan menawan..
Actually tiba-tiba hati Arisa terdetik nak cari cara-cara pakai shawl bagi nampak lebih cantik..
maklumlah dah nak raya kan..so nak la bergaya sikit..hehe,tapi terjumpa pulak yang ini..

Kat bawah ni Arisa bagi video yang dapat kat Youtube..dan secara kebetulan si empunya badan yang demo ni ader blog jugak..AYUNAR blogshop ..jom layan..

::ini cara pakai shawl ala2 siti::

::ini cara-cara pakai inner syria::

Selamat mencuba kawan-kawan.....

p/s: sorie kalau tak dapat dengar sebab lagu yang kuat.cuba korang slowkan volume kat lappy korang..t dapatlah dengar..huhu..

sangat suka caranya membuat teknik tuh..
korang perasan tak muka die macam scha al-yahya sikit..
saper setuju..??

5 comments:

Khumaera Ismail said...

teringin nk pkai mcm tu tp mcm tak seswai la ngan bentuk muka sy --sb dulu dh penah try..huhuhhu~ mungkin kena ade org tlg pkaikn kot.. ;)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

kak khumeera>>huhu..akak comel...boleh jerk..cubelah dulu..smstinya beraya ngn tersayang lagi meriah...ehehhe

Aidi-Safuan said...

macam scha al yahya mendenyer. xsama pon! :P

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

Anonymous said...

tak boleh pun tengok vid cara pakai inner syria tu? cane eh?

Related Posts with Thumbnails