Saturday, August 7, 2010

Cabutan bertuah 5 hari...

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan...

Dipagi ahad yang ceria ini membuatkan aku bersemangat nak berjalan-jalan..mengintai-intai blog orang..hahah..last-last aku terjumpa sesuatu yang sangat comel..

Yesss..contest again..walaupun tak pernah menang sekadar mencuba nasib tak salahkan..*fuh2..kot2 menang..haha..manderem sikit okeyh..ayat jaat ea..kasik lempang lelaju..pang3x..*


Ha..cuba tengok awek-awek comel kat atas tuh..sikit punya kiut dan adusss....sejuk jerk tengok...aku dah jatuh hati dah ni..*ayat membodek tuannya contest...kelip2 mate comel2...agak2 dapat tak..?*

Actually ini bukan tujuannya, okeyh aku terus kepada agenda utama...aku join contest ini sekadar suka-suki plus sebab tuan punya blog iaitu LITTLE COLOR SHOP menjanjikan hadiah yang comel2 cam gambar kat atas tuh...very excited la aku nih..

so..syarat 2 penyertaan :

sila click SINI.....

so aku nak lepaskan stage yang pertama :
|
|
v








(Done)


Tag 3 orang yang teramat kamceng..

--*baca dengan nada sedih* disebabkan aku teramai kawan di blogger ini..*ecececeh..jangan nak angkat kening..simpan2,tarik nafas..*aku pun nak tag 3 orang blogger lain..pemangsanya harus lah tabah menerimanya ye..*poyos gila ayat..kasik ketuk kepala aku sekarang*




Chentawani





Sella





Fatin


(Done)

Di suatu perhimpuanan agung persatuan Kambing2 semelaya..

*ayat dibawah mewakili persatuan kambing2 semalaya tak kisah dari apa jenis gurun pun, sama ada gurun sahara ataupun gurun, kedah...hahahaha,sila hayati okeyh *

" Selamat pagi semua rakyat kambing2ku...Sejak akhir-akhir ini kepupusan spesis kita adalah kerana.... penyalahgunaan kuasa yang ada pada manusia terhadap kita. Jika kita lihat hari ini, begitu ramai pengikut kita mengikuti mereka dan taksub dengan mereka..kerana apa..?spesis kita dah maju..pantang nampak kamera terus nak membuat aksi manja hingga terpampang di dada majalah "kambing popular"..sekarang majalah bukan lagi bahan utama dan kini beralih arah kepada blog..blog yang paling popular blog si LITTLE COLOR SHOP , lihat saja aksi mereka tersenyum malu bagaikan diva kambing yang terbaik...so...akhir kata aku mewakili semua...MAjulah kambing untuk negara dalam dunia ICT,bebeh...sekian terima kasih."



Slogan : 
Mengikut kata2 wakil rakyat warga kambing semalaya :
|
|
v
Majulah Kambing untuk negara dalam dunia ICT

Fuh berpeluh mak nak menyiapkan contest nih..hahaha...apa-apa pun dah selesai....huhu...so...judges sila beri komen..muahaha......oklah..saper yang kena tag tuh sila balas okeyh..daaaa..salam..

p/s: agak2 ader potensi tak..?hahahahaha...cet..mau kene reject awal2..adusss....takper2..tunggu result die..chayok2..adios~

2 comments:

Jiya said...

ni kambeng zaman moden dah pandai memblogging :P tadak rahsuah/bodek ya. hahahahhahahahaa... good luck dear! jan lupa baca manderem lebeh sket :P

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

ahhaha..thanks tuan contest...

hope menang

^_^

Related Posts with Thumbnails