Tuesday, August 24, 2010

Addicted Blogger award dari aku ...

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan...


 Actually ini first time aku buat award sendiri..jenuh jugak buat benda ni..tapi ini jerk yang termampu...so..aku tujukan award ini kepada semua blogger..tak kira pada my sweet follower atau yang lain..korang boleh ambil award ini dari aku dengan mengikut beberapa syaratnya..jom ambil....

|
|
|
v
:my banner:

syaratnya :

1.korang kena copy paste banner ni kat side bar korang dan jangan lupa link sekali..

2. wajib jadi my sweet follower....sebab dari sini kita boleh tengok berapa ramai yang betul2 addicted to blog..huhu

3. Tag 5 orang blogger yang memang kamu addicted dengan blognya

4.  Berikan 5 perkara, kenapa anda suka kepada pemberi award..

5. Berikan kata2 ucapan kepada pemberi award

fuh....Tada....senang jerk kan...so
apa .lagi..pakat mai join na.....hope korang suka....

Aku nak join gak ni..jom3x...

syarat 1 dan 2 dah settle..huhuhu *sirik punya mesti kene letak*

syarat ke-3 :
tag 5 orang....


FARASS
CiK fATIN
 

syarat ke-4 :
*untuk diri sendri yang memberi award..huhu*

1-seorang gadis montel
2-suka blogwalking dan mencari info dr blogger len
3-sangat penyayang *ecececeh2...hahaha.sila ia kan*
4-seorang jiwang karat..ahhahaha..
5-seorang yang sangat blur..ekh..?

syarat ke-5 :

ucapan : sila majukan diri dalam dunia berbloging ea cik arisa..hahaha..*cet..ini sbenarnya nak naikkan semangat sendiri*

ha..kawan-kawan..aku dah buat dah..korang lak...sila ambil dengan sukarela ea...muaaahha..sayang korang..daaaa~
selamat berblogging...
p/s: lagi ramai lagi bagus..untuk kenalan blogger.........
=)

5 comments:

♥farra♥ said...

arisa................ sory ea.. farra lmbt nk wat tag awak nie.. dh lme an awak ckp ngan farra.. nari farra wat ye.. huhu.. sory...

♥♥♥ -Mrs.BaLLaCk-♥♥♥ said...

hahaha.... ^_^
da lme ak tak kne bende ni... haha

Melody Iqfa said...

err.. kite ke yg kne tag tu??
huahuahua

Azwandy Bin Muhamad said...

Wah... Dpt award lagi..Hehe...
Thanks eh... sy ambik k...

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

salam.haa..korng memg kne amik yep...arisa da tag..okeyh =)

Related Posts with Thumbnails