Monday, August 30, 2010

I Love you contest

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan dan selamat pagi

Mood : Contest Addicted
Subject : I love you Contest
Location during this post : Balcony Hostel
Date & Time : 31 Ogos 2101 & 0551 a.m




:click gambar untuk Join:: 

atau

click ---> ASH
Pagi-pagi lagi Arisa terasa nak menjoinkan diri menceburi contest ini..terasa menarik kan..apatah lagi nama contestnya pun dah memikat hati..huhu..jomlah kawan-kawan.kita meng'join'kan diri menyertai contest yang ada,..

Syarat2 pernyertaan :


1) Open to ALL bloggers
2) Buat satu entry bertajuk "I LOVE U CONTEST"
3) wajib menjadi follower blog ni dulu
4) Letakkan banner contest di tepi sidebar blog dan juga entry korang
(harus ada link back ke contest ini ye)
5) sila tag 3 bloggie laen lebih ramai lebih bagus eah
6) jangan lupe comment post ni supaya senang ash nk ambush peserta2

tema concept CONTEST ni adalah dengan cara mengUPLOADkan gambar anda bersama dengan orang tersayang sama ada

♥ gambar bersama mama tersayang @ ♥ gambar bersama papa tersayang @ ♥ gambar bersama sister/brother tersayang @ ♥ gambar bersama BF/GF tersayang @ ♥ gambar bersama BFF tersayang

dan beritahu kenapa anda sayang dia...
 



*syarat 1 dan 2 already done*
*syarat 3*


Follower kamu yang ke-160..


*syarat 4-done*
*Syarat 5- tag blogger lain*


cik fatin


Cik Echah Mashuri


Cik Farass


*Syarat 6-Will Done (after abis wat entri nih)*

Gambar yang dipertaruhkan :

|

|


Sahabat...
kaulah paling ku sayang..
mencari  segenap ruang  mencurah rasa..
berkongsi cerita, duka dan derita..
Kerna itu kau menjadi yang pertama..

Saudara..
pertalian itu pengikat kasih kita..
mengeratkan lagi segala yang tersedia..
Berikrar berjanji sumpah setia..
air dicincang pasti takkan putus jua..

Kaulah adik..kaulah saudara..
kasih dan sayang tiada kesudahannya..
Jiwa dan raga rela jadi korbannya..
kerana sayang aku pada kalian berdua...

Dua orang yang didalam gambar itu adalah adik dan juga sepupuku..dioranglah BFF terapatku dan dioranglah penasihatku...aku sayang mereka kerana kekuatan ikatan keluarga yang mengalir dalam darahku...

-Done-
Tarikh tutup : 3o SeptEmber 2010
Hadiah : surprise..dan pasti yer will be reveal later huhuhu
jom jom jom...join this contest..!!!

5 comments:

cik aiLebiu said...

goodluck :D

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

thanks cik ailebiu..heheh =)

echah mashuri said...

yayang.heee
dah join contest ni..
maaf anda lambat men tag...tetttt...heeee

p/s-tengkiup dear ajk sy masuk contest:)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hehehe..sesame..kui3x...^_^

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

Related Posts with Thumbnails