Monday, August 30, 2010

Memang Contest Ellen's GiveAway...yeay!!!

MySpaceAssalammualaikum..kawan-kawan

Sebelum terlambat..Arisa nak mengucapkan Salam kemerdekaan kepada semua warga Malaysia kerana menyambut hari kemerdekaan yang ke-53...sekejap jer negara kita dah mencapai umur ke-53..huhu..sangat excited...walaupun tak meraikan tapi cukuplah berasa bersyukur kerana lahir dibumi Allah S.W.T yang turut berada dalam negara yang aman dan makmur ini..Alhamdullilah...



Hari ini aku sangat gembira...mula2nya aku malas nak hapdet blog ni..huhu..tiba2..Arisa tergerak hati nak tengok result kat contest yang Arisa masuk..kot2 ader rezkilah kan..hehe..alhamdullilah...ader rezki..
Rezeki Arisa pada contest Ellen's 1st Giveaway dimana kena meneka umur anak beliau..

Nak kata Arisa pandai meneka tak lah..sebab ada lagi pemenang2nya..Arisa hanya terpilih dari kalangan tersebut..tapi syukurlah..rezki untuk raya..hehe...

Arisa dapat Alas Meja Sabah..made in sabah au..hehe..seronoknya....boleh bergaya dipagi raya kan..save budget..hahahah.*gelak bangge*


::click tok tumbesaran::

So..lepas ni semakin bersemangat nak join contest..hhaha...  ^_^

mood: happy gegile..

3 comments:

aque said...

tahniah n selamat hari merdeka :)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

heheh..thanks aai.. ^_^

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

Related Posts with Thumbnails