Sunday, August 15, 2010

1st Giveaway dari Aisy studio..

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan dan selamat petang...
Kali ini aku nak mencuba nasib menyertai giveaway dari AISY STUDIO..memandangkan aku di invite sendiri oleh tuan punya blog iaitu kak Naa...



Disini ader step untuk join contest ini..senang jerk :

Step 1: Follow this blog
Step 2: "Like" AISY_STUDIO page in FACEBOOK
Step 3: Post an entry of your observation and any opinion or suggestion about AISY Studio and please link this blog in your post
(post can be making on your Facebook Profile or Blog)
Step 4: Tag one or more person in your post. (more is better)
Step 5: Leave detail of you in this post.
(Detail need:: Nick Name, your post link, Blog & Facebook link, Email address.)

so, Step 1 dan 2 dah buat,sekarang untuk step 3 pulak..

PENDAPAT DAN CADANGAN:

**First sekali, bila masuk ke blog akak saya tengok semua cantik cuma kalau boleh biar orang masuk page akak teruja dengan hiasan blog..maksud saya dari segi background yang menarik dan header yang gempak.

**Kalau boleh all about me tuh biar atas sekali untuk menunjukkan siapa owner blog dan di ikuti dengan jenis-jenis barang akak.Memandangkan akak dah buat item mengikut kategori so, lebih memudahkan orang tertarik  dan membuat pilihan terhadap barang akak

**Bila saya tengok barang-barang akak yang comel tuh..memang menarik cuma kombinasi warna dan kekaburan sedikit gambar..kalau boleh kasi terang dan jelas serta akak sharpkan gambar tuh..edit sikit dan lebih penting besarkan gambar..fokus pada setiap item..background tempat xjadi masalah..

**Kalau boleh akak buatlah order form kat blog akak..ini sekaligus memudahkan akak..sebab nanti tak payahlah customer akak nanti nak email akak rasa macam susah pulak.huhu

**Pastuh..information order tuh rasanya lebih elok akak letak kat atas sekali sebelum post entri..secara tak langsung membuatkan customer alert dengan apa yang patut mereka lakukan jika nak order barang dengan akak.

**Untuk kegunaan akak pulak..kekalkan order list sebab memudahkan akak untuk menyemak data-data customer yang nak beli..sebab ini memudahkan juga customer nak tengok progress barang-barang diorang yang dorang beli di blog akak..

huhu...itu jerk kot..sorie ea akak kalau ader xsesuai...juz my opinion.. =)


So aku nak tag seorang member yang dikasihi...
cik FATIN

Tarikh  contest : 08/08/2010 until 29/08/2010

 p/ p/s : aku dah join..korang..?

6 comments:

Melody Iqfa said...

cik Fara, I ke tuh yg kne tag tuh??
haha

Hamzah Ian said...

kenape gua tak ditag..
hoho..

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

atin>>haah..anda ler...naper..salah link ker.?

hamzah ian>>haha..sy pon dah keliru nak tag saper..awk nk join boleh ajer.

Melody Iqfa said...

haha. saye suke btol. thanx ye.

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhuhu...u r welcome cik atin comel..
=)

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

Related Posts with Thumbnails