Thursday, August 26, 2010

Baju Raya Contest -Chenta Hati Mid..

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan,
Hari ini Arisa nak join 1 contest, setelah dijemput sendiri oleh tuan punya blog iaitu Puan Khumeera yang comel dan cantik...So..bila Arisa berjalan2 di blog beliau juga, Arisa suka tengok blog beliau yang kemas susunannya dan warna yang ceria iaitu pink..jom lawat blog beliau.. MID CHENTA HATI


So, ini contestnya..Baju raya contest yang pertama kali beliau buat..Jom support beliau dengan menjoin contest ni..Arisa pun nak join..

Syaratnya di SINI

1.Follwer and Blogroll
::dah lama jadi follower akak::
::Blogroll kt blog Arisa::

2 and 3-Done

4. Picca baju vogue
::terima tak akak..?huhu::

5. BAJU INI PALING VOGUE kerana salah jahit...Actually arisa suruh maklong jahitkan baju kurung moden yang belah tepi tuh..tapi dia terjahit baju kurung biasa dan kain tuh selisih depan..sangat sedih..tapi memang nampak vogue okeyh..sebab lain dari yang lain, semua pakat tanya beli kat mana,nampak unik,..Terima kasih maklong!

6. 3 rakan yang ditag :

7.Done

Insya-allah..kalau ader rezeki menang  contest ni..Arisa nak baju kebaya..hehehe..sekali arituh jerk penah pakai..sebab badan arisa yang tembam nih macam tak sesuai jerk pakai..oklah..Arisa dah join..so yang kena tag sila jawab ye..

TARIKH TUTUP :: HARI RAYA KETIGA (SUNDAY, 12 SEPT 2010, JAM 12 TGHARI)


dari tadi dok kira cukup ker lebih untuk slogan kat atas tuh..
hahaha....takut terlebih pulak kan...4x..

5 comments:

Melody Iqfa said...

uiks,cik Fatin ke yg kne tag tu??
haha. xgtaw pon ek. sekeh kang. haha

echah mashuri said...

haha....nasib bek tersalah pun jadi vouge ag..ekekeek

Khumaera Ismail said...

yeah..dtg terjah..hoyeah.. =)
sgt kreatif la arisa..tersenyum lebar tgk u punye slogan..ape2 ppun gudluck dear..thanks jd 1st contestant [terpk nk bg cenderahati sb jd yg 1st ;) ]

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

Atinn>>ahaha..ops..terlupa lak..hahah

echah>>tuhla pasal..tp xder la bogue mana pon..hhehehe

khumeera>>thanks.. =)

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

Related Posts with Thumbnails