Sunday, September 19, 2010

tAk siHat~!

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan..

Location : hostel Kolej
Mood : Not Happy becoz..sakit perut terlampau

Dah dekat 3 hari tak update blog..sebab aper..?pergi tlg member wat openhouse rumah die..hehe..tlg member beb..syg tak kat member..?sayang kan..tapi tuhla..penatlah jugak..walaupun tukang potong2 bahan jerk pon..

Nih bila bukak blog tak tau nak hapdet aper..ermm..mood memang malas dan tak sihat..mana taknya..majlis open house nak bermula malam sabtu kelmarin..perut lak wat hal..last2..tido jerk la..heheh..sorry ye tuan rumah...tertido..kesakitan yang melanda tetibe..

Aku tak tahulah kena food poisoning ke atau aper..aku rasa masuk angin..yelah..dari hari jumaat tak makan paper..hambik ko..padanlah muka aku ye..kenalah masuk angin perut kesayanganku ini..nak makan aper pon xselere walaupun makanan kat depan mate sedap tak hengat dunia..alahai...

Korang doakan kita cepat sembuh ye..nih pon..makan sikit..termuntah2..adess....ase sia2 jerk makan sedap2..terkeluar balik...argghhh~!hokeyhla kawan-kawan..esok dah start kelas....haha..bagi aku jerk la..
actually dah start dari minggu lepas tapi nak cuti raya lelame..ponteng seminggu...adesss...
jangan tiru budak ini ye..tarak baik..ehheh

selamat malam..nunite semua...salam...adios~!

muncung akak dgn adik..saper lagi comel..haaha

5 comments:

zBz said...

geT weLL sooN yorr ^_^

Azwandy Bin Muhamad said...

alahai...kesiannya makcik ni...
semoga cepat sembuh k...hehe...

Khumaera Ismail said...

ciannye adik akak sowg nie..
mkn ubat tau..moga cepat sembuh.. =)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhu..tuhla..aiseh..skitlak kan..thanks doakan kite cepat sembuh..huhu

♥farra♥ said...

get well soon dear.. =)

Related Posts with Thumbnails