Friday, September 24, 2010

Siapa nak Hadiah Free...???

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan...

Actually dah lama tak join contest nih sebab malas giler...so..harinih terajin pulak nak buat contest ni bila dah di tag oleh cik fara yang cun dan comel nih,thanks sayang...huhu...jom kita tengok aper contest dia..??
check it out..


so, macam setiap contest yang lain ader syarat2nya :

1. bt entry "Sape nak hadiah free? =)" 
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog 

2. dan jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg 
dan link kan terus ke entry ni ye. klu pic besau sngt, korg tlg kecikkan ye.

3. mnjadi follower blog ni.

4. tag 3 org blogger 
lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!

5. dan last sekali, 
jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat 
kotak komen entry "Sape nk hadiah free? =)" ni ye.
solutionnya :
1-done
2-done

3- i'm your 122 follower

4-tag 3 orng blogger



5-done

Hadiah beliau memang besh..kalau nak tau lawatlah blog beliau ye...so..kepada yang dah ditag tuh..sila jawab ye..ehehe..amiklah award nih dengan rasa happy...huhu..jangan mara...

last date :
1 October 2010, 10:00 am.
jom try ong! mane tau korg bernasib baik.

4 comments:

Khumaera Ismail said...

waduh2...rajin btol dia join GA ea.. =)
go go arisa.. --wat gaya pom pom--

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hehe..akak kne amik ye..buat tau..ehehe

nadia said...

alo arisa!!!
tq ye sbb sudi join..
btw, gudluck bebeh!

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

thanks nadia..hehehe..
^_^

Related Posts with Thumbnails