Monday, September 13, 2010

mACAM PaN*** BeTol....~!

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan..

penggunaan aku dalam entri ini..
diharap tak ada yang berkecil hati atau apa..
ini hanya luahan perasaan marah kepada....???
jom..ikuti kisah entri nih...sorry ye..

Hari ini aku panas hati sesangatlah...isk..memang aku geram gila..macam-macam yang aku bengangkan...isk rasa nak berdondang sayang mencarut jerk hari ini...haa..hambik kau...tak pernah2 aku nak mencarut seumur hidup selain perkataan bodoh..bangang dan siot jerk....tapi hari ini..keluar perkataan.ini Pan***~! *sorry ye..bukan nak sebut sangat...maaf*

Hari ini aku temanlah adik perempuan aku nak pergi Maybank,..so aku, adik aku dan kazen aku, ayu pon keluarlah menaiki kereta menuju ke destinasi..Then, lepas dah settle kat maybank..kitorang decide nak pergi Tesco nak karok...kasik lepas tension la kan...dapatlah keluarkan suara 2-3 lagu..eheh..t aku upload video yek..hehe. *perasan suara sedap..padahal.....suara angsa kot*


lepas dah karok bagai..kitorang meneruskan destinasi ke tempat kerja maksue dan maklang kitaorang nak amik doranglah balik kerja...dipendekkan cerita..dorang balik lambat..so kitorang decide nak pergi ole-ole shah alam...adik aku nak cari baju katanya..dan nak sambung melalak lagi..adesss..


so..kat sinilah terjadi kebengangan dan ketidakpuashatian aku pada..................
SEPARUH PEKEDAI JUAL BAJU 
kat situ.Adik aku dah berkenan kot baju kat situ..cantik..harga pun berpatutan..then tengok-tengok orang tak ada..pergi tengok kat sebelah..ader seorang lelaki cina nih..dok kusyuk makan...

Adik aku aper lagi nak bayarkan..lagipun nak rushing kot..then..tanyala mamat cina tuh...harga ni berapa..dia kata tengoklah kat situh..rm35...
then aku terkejutlah kan..rm35 tuh harga seluar jean kat situh..bongok...aku tanya lain dia jawab lain..aku cakap lagi nak beli nih...dia wat tak tau..lagi kusyuk makan..aper lagi..bila adik aku dah mengamuk..die letak balik baju tuh..then cakap...
"dah la tak payah beli.."
pastuh terdengar mamat cina tuh cakap apa..
"tak nak beli sudah....^(%^$#%$342**"

What the f**k  fish  ....memang membuatkan aku menyirap tahap kepanasan larva gunung berapi fuji kat jepun plus kat indon...adess...raya nak hempok jer mamat cina tuh..fikirkan kaki aku tengah sakit..dok pakai kasut tumit tinggi 3 inci bagai...tahankan jerk..aarggghhhh!!!

boleh kan dia nak layan customer cmtuh...isk..dah lah menuang...makan time kerja..isk..gerammnye.....tapi kejadian nih kat tesco tau..bukan kat ole-ole shah alam..Actually dah banyak kali aku kena macam nih..tension kot..kita dah elok2 berkenan barang dia..tapi layanan..hampeh..sakit hati kot...

korang lak macam mana..??pernah kena macam nih tak..??jom kongsi2...

::muka bengang nih tau..sila percaya::

tinta pena : rasa macam dah tak nak shopping jerk bila dapat layanan macam tuh..!!

5 comments:

tyra tirana said...

pernah sgt rase cm neyh ! ngeheh .
bkn cine jerr melayu pon same gak .
adew yg kite masok kedai die .. die lyn kiter neyh mcm xmampu nak beli brg dorg .
((= . hrp bersbr lah . hee

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

btol2....sedih gler kot...dorang layan cm hampeh..elok2 smgat nk beli..jd xnk beli lgsung..

tyra tirana said...

huhuhu . tau xpe . ikot aty nak gadoh . ngehehe . tp xcun pulak nty . jdk sabo jela .

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hahah..tau xper..dahla memang tgh cun habis..hahah..wat spoil jerk nanti..

tyra tirana said...

hahaha . kan kan kan ekk . hehe .^_^

Related Posts with Thumbnails