Saturday, September 11, 2010

Hikmah syawal buat diri aku~!

MySpace Assalammualaikum kawan-kawan.....

Wazzup2..hahah..pagi2 lagi dah hapdet blog..yelah rindu sangat nak update...bukak2 jerk dah banyak yang tertinggal..Blogwalking pon dah kurang..so hari ini mana yang sempat aje lah kan...Hari ini Arisa akan bergerak ke KL..ke rumah Makndak..jom ikot jom..hehe..
Semangat pagi ini lain sikit..sikit jerk kot..Bila tengok post blogger2 lain..amboi2...semua dah menghapdet cerita raya..so..tuh yang Arisa nak hapdet jugak..tak lepas..eheh...sibuk jerk kan...tak apa..sebenarnya jelez la baju raya korang cantik hokeyh..hahahah...

Tuh yang Arisa nak story-mory sikit..raya tahun ni raya yang cukup gembira buat arisa..sebab aper..??sebab ada beberapa perkara yang tak terduga berlaku....
Alhamdullillah...semuanya hikmah syawal menjelma..

Untuk pengetahuan blogger *nak kongsi cerita sikit* Arisa dan adik-adik sudah terpisah dengan papa sejak 17 tahun yang lalu sejak papa berkahwin lain dan tak contect kitaorang langsung..so..dengan nekad..tahun nih..Arisa cuba cari jugak..calling semua keluarga belah papa..

Alhamdullilah..dapat juga dengar suaranya,walaupun hanya melalui perhubungan di handfown..apa yang terharu bagi Arisa..saat mendengar suara papa yang teresak-esak kerana merindui kitaorang...Ya allah...tak tahu nak cakap perasaan time tuh..kalaulah dapat jumpa depan2...ermmm..speechless....

Mudah2an Arisa dapat berjumpa dengan papa...semperna raya nih biarlah segala hajat Arisa yang sekian lama tercapai..rindu sangat dengan papa...Arwah ibu mesti gembira bila dapat berhubung dengan papa...nak jer nanti bagitau kat papa yang arwah ibu juga merindui papa sebagaimana kitaorang merindui papa...

Oklah..sebak pulak hati ni bila teringat kisah lama...Al-fatehah buat arwah ibu..semoga ro ibu tenang kat sana..dan sejahtera buat papa dan family barunya... sayang ibu dan papa ketat~!
p/s: berharap dapat berjumpa dan bersalaman papa dalam bulan syawal ni...papa..tunggu..t kitorang datang.. =)

2 comments:

aku_gayahspears said...

cantek baju nih~

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hehehe..cntik ker..thanks...hehhe..kamu juga.. =)

Related Posts with Thumbnails