Friday, September 24, 2010

Candid Camera Contest..

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan...

Hari ini jejalan kat blog cik fatin..lawat-lawat contest yang dia masuk..tertengoklah kot2 ader lagi tag yang tak diambil..almaklumlah before this rase lazy giler kot nak buat semua tuh..huhu..Nak hapdet pun rasa hampeh jerk..sekarang ha...jom join....nih tag yang terjumpa..sorry ye cik fatin terlepas pandang...

candid Camera contest
by

syarat-syaratnya klik link atas ye..

Gambar yang dipertaruhkan adalah....:
|
|
|
V


kisah disebalik gambar tersurat :

Gambar nih dah lama ye..time belum pakai tudung sepenuh masa..hehe..time nih keluar ngan member stayback 1 ari kat KL..nih tyme balik keesokkan harinya..masing-masing dah penat jalan 1 KL..so..dalam ramai-ramai kat tren tuh aku dan member amek keputusan nak dudk jerk kat mana2 bhgian yang boleh duduk..kate sempoi kan..haaha...so mse nih aku tak tau Yana amik gambar curi..aku tengah jawab panggilan dari member lame...tengah fokus ler tuh..ahhaha...so..aku xperasan bila dia amik dan banyak okeyh..so..nih jerk la yang aku pertaruhkan...

mangsa tag :


hadiahnya besh sebab dapat "piala pin boling"
nak tengok hadiahnye..klik sini..
unik tak..?tak pernah orang bagi kan..hehehe...
=)

4 comments:

Khumaera Ismail said...

wow..another contest?? jelesnye..tp nk join mls..kuikuikui..

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hehe...kne join gak akk..huhu...cepat..besee nih..

Amy Syaquena said...

salam..

singgah sini baca entry sambil follow, jemput ke teratak amy ye n follow me too

Aimaduddin said...

* Keputusan Top 5 Akan Dikeluarkan Pada 1 OKT 2010.. 3 Pemenang Dipilih Berdasarkan Undian Anda (50%)Dan Juri Khas (50%)..

* Undian Dibuka Mulai 1 OKT 2010 Hingga 8 OKT 2010..

* Jgn Lupe Menunaikan Tanggungjawab Anda...

Related Posts with Thumbnails