Tuesday, September 7, 2010

Salam AidilFitri daRi saya~!

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan..dan selamat pagi

Huhu..pagi2 lagi dah update entri..tak sahur ker..??sahur la kawan-kawan..tapi Arisa dah sahur kat kedai mamak dengan adik2 dan kazen kesayangan...macam mana ye boleh terlepas..tet...hahah..nih gara2 pergi shopping kat uptown s.alam...

Akhirnya dapatlah beli sesuatu...yang beshnyer adik2 Arisa la kan yang shopping sakan..kite nih teman jerk..teman2 pekenalah juga..nak tau dapat apa..?

barang Arisa : shawl polka dot cokelat +inner cotton+baju kurung cokelat..
Barang najiha(adik): Baju hardcore 2helai+tudung+baju kurung cokelat..
Barang ayid(adik): seluar jeans+baju Hardcore

Alhamdullilah..penat jugaklah berjalan..hahah..Arisa kan dah lama tak balik klang and dah lama sesangat tak jejak kaki kat uptown s.alam..so macam pelik dan jakun jap..sebab dah banyak berubah..dorang dah banyak renovate kedai dorang..huhu..


Dan yang paling penting..kedai dah banyak..especially tudung2..Arisa  nih memang gila bab tudung..sales pon banyak..maklumlah nak raya kan..apa yang besh kat cnih..pujuk punya pujuk...adik arisa yang perempuan tuh beli gak baju kurung sama jenis dan warna..susah tau nak sedondon dengan dia..nanti time raya Arisa upload banyak3 dalam nih ye..heheheh..dah macam kembar tau..=)

sekarang nih..tinggal beli baju melayu warna hitam untuk adik lelaki dan baju kurung warna hitam untuk kitaorang..hehe..tema tahun nih kan hitam..so..memang kena cari jugak..buat masa nih memang semua tak berkenan..macam mana ye..??huhu

Oh ya..Arisa nak ucapkan selamat hari raya buat semua blogger dan kawan-kawan arisa..semoga raya kali ni lebih meriah dan ceria dari sebelum2 nih...nih khas arisa buat kad tok korang..heheh...terimalah ye..


Selamat hari raya..
jemputlah datang kerumah ye..tak jauh..kat klang jer..kalo ader blogger yang dekat..meyh2 pakat mai na umah Arisa..heheh...sure dihidangkan hidangan lazat..huhu..kalau sesiapa tak dapat datang tuh..kirim2lah wet raye tok Arisa..hahahaha...
kalo betul nak mai..email ye..t bagi alamat rumah..*bajet ader orang nak datang jek..haha*

p/s: counting a day to hari raya...walawey~!

4 comments:

azieda razak said...

selamat hari raya.

.s.o.f.i.a. said...

selamat hari raya sayang.....

AiDa AzRyN said...

Met ari rayer! :)

nabilah_2908 said...

SELAMAT HARI RAYA..!!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUAT KALIAN SEMUA

Related Posts with Thumbnails