Wednesday, September 15, 2010

Norman Hakim dan Memey Suhaiza sudah selamat bertunang..?

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan...

Hari ini masuklah raya yang ke-6 buat umat islam di seluruh dunia..salam lebaran aku ucapkan..ehhehe...nak duit raya boleh..?korang pos kat aku ekh...heheh.oklah straight to the point..aku nak cerita sikit..gosip2 bulan syawal nih berkat..hahaha.. *fatwa aku jerk kot*

korang tau ke norman hakim dan memey suhaiza dah selamat bertunang..?haa..tak tau kan..??aku pun baru tau dari blogger yang lain..haha..aper ke lembapnye aku tak peka hiburan negara sendiri..hahaha...sebab aku ni bukan jenis jaga tepi kain orang..ececeh2....

sokseh2..diambil dari blog nurizspace...

Norman 34 tahun dan Memey Suhaiza 22 tahun mengikat tali pertunangan pada satu majlis sederhana di kediaman Memey di Felda Tenggaroh Selatan 1 dekat sini semalam.
Rombongan meminang Norman atau nama sebenarnya Mohamed Norhakim Zaidon, 34, diketuai bapa saudaranya, mejar (B) Ismail Kamat yang tiba bersama ahli keluarganya dari Kuala Lumpur dan Johor Bahru.

Pada majlis yang bermula pada pukul 4.30 petang itu, rombongan lelaki membawa lima dulang hantaran dan pihak perempuan membalasnya dengan tujuh dulang hantaran.

jom sekarang layan gambar....

selamAt bertunang kepada pasangan tersebut

memey si gadis cantik..

berbahagia tika disarungkan cincin oleh bakal mertua..

Tahniahlah kepada pasangan diatas...sebenarnya aku lebih suka ketika zaman kegemilangan abby abadi dan norman hakim..tapi siapalah kita nak menidakkan takdirkan..mungkin ada hikmah disebaliknya..Apa yang penting..Norman hakim tak lupa tanggungjawabnya kepada anak2nya setelah mengahwini isteri muda nanti..

Dulu aku suka sangat tengok time dorang ,abby dan norman sebagai pasangan berbahagia..sweet giler kot..dan akulah orang paling terkejut sekali bila dorang failkan penceraian..what..?lama kot dorang kahwin..isk..takut pulak aku nak kahwin..ahahha..sama juga isu Nurul dan Ajai...

Walau apa pon..semoga berbahagia...dan cepat2lah kahwin...heheheh....
aku pulak bila ye..hahaha...tengok2...mood gatal dah terjah..ahahaha..abaikan..ye...daaa...adios..~!

tinta pena :tetiba rasa nak kahwin jugak...apekehal...nih..??hahahha

3 comments:

NICK IRFAN said...

la...dorg kwin ke? xthu plak sy lama xtgk tv dh...

-cHenta- said...

dear...
my blog sudah diprivate kerana ada masalah jiwa melanda. kalau nak baca hantar email u kat i okey..i invite. =)

pinky_baby87@yahoo.com

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

nick...
xla..dorang tunang jerk baru..blom kawen lg...hehehe

Related Posts with Thumbnails