Friday, September 24, 2010

Lynn's First Lucky Draw..

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan

Saat mata meninjau ke shoutbox, aku tertarik pada seseorang yang meng"invite" aku menjoin lucky draw yang dibuatnya...hehehe...*cakap jerkla da addcited to lucky draw kan..*..thanks kepada tuan blog si cik Lin Azlina
yang menjemput aku dengan rasa hormat untuk menjoinkan diri..

Then bila aku bukak jerk blog beliau..fuh..sangat menarik...bak kate lagu ruffedge*betol ke eje?* cantik menarik tertarik ko memang de bomb..hehee..warna pink beb...memang mempunyai nilai2 kewanitaan yang sangat tinggi..bagus....kat sini dah boleh lihat tuan blog seorang yang lemah lembut dan ayu..phheeewiiit....nak ngorak ker..?ops.....tuan blog sudah berpunya ye..harap maklum *melepaslah kamu wahai jejaka melaya*


Rules of this lucky draw..click here..

i'm your 224 follower :


Hope aderlah rezeki kan lucky draw nih..walaupun aku hanya suka2 masuk..tapi kalau menang nih kira ader semangat nak meneruskan join contest dan luckydraw..Hadiah yang diberikan agak lumayan dan besh..tapi kalau aku menang aku nak hadiah ketiga..alarh yang tampal2 kat kaki tok tengok toksik tuh..ehehhe....
nak tengok hadiahnye...klik sini

so..marilah kita men'join'kan diri..support blogger kita...okeyh...daaa...adios..~!

2 comments:

LyNn'Azlina said...

TQ sgt2 sudi join...n3 pun sgt menarik ati....wish u gudlak yer...
koyok tu mmg sgt bagus tau!kepada yg tahu pasal toksin ni...kalo xmenang pun, belila ngan lynn..konpem special price khas buat arisa...xtipu ni...

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

thanks lynn's insya-allah..nanti kite beli.. =)

Related Posts with Thumbnails