Thursday, September 30, 2010

Maaf ye..saya Bz...

Assalammualaikum kawan-kawan..

Hurgghh...mengeliat kejap...isk..dah lamenye xsentuh blog walaupun baru dua hari..huhu...lame ke.?lama la sebab tak tahu apa yang blogger lain gosip2 kan..tol tak..??sorryla korang..aku tak sempat nak update entri dan melawat blog korang yang cun melecun..hehe...

Actually aku dok BZ menyiapkan bende alah nih..nak tau aper..??jom aku tunjukkan gambarnye..hehehe...
1...
2...
3...


Inilah projek last sem aku..hehe...masih dalam process lagi..4 minggu lagi dah nak present..aku takut gile...adess...macam mana nak hilangkan gemuruh nih ekh..??aku takut tak jadi jerk yang macam dirancangkan..korang doa2kan la ye..aku dapat wat yang terbaik..huhu

ok..stop pasal kat atas...hari ni aku rasa agak tension..ermm..aku pun tak tau..mungkin sebab banyak tekanan kot..asemen yang melambak2...adusss....kepala sakit jerk...tadi pun telan ubat..B complex,Calsium dengan iron..ahhaha...cm parah jerk kan sakit aku..isk3.....kesian2....

kOrang...aku bosan la..ada cadangan tak nak buat apa..??hurmm..lapooonye..hahah...tengah-tengah malam ni, time nihla perot rasa lapar kan..huhu..okeyhla..aku nak hiburkan korang dengan 1 videoklip yang aku suka tengok..jom layan.....lagu korea... 



hehe..comelkan dorang...aku suke giler..lagu2 dorang pon besh...tarian dorang pon besh...adess..nak slim cmtuh bole..haha...okeyhla korang..slmt malam...daaaa..adios~!

4 comments:

♥farra♥ said...

hoho.. chek tol2 sblm present..

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhu..tau xper..adesss..nih pon kne wat balik..wawawa

misz FaTiN said...

gudluck..
final year mmg rase terbeban..
sem dpn fatin final sem,, mesti lg tekanan kan..takutnye..huhu..-_-

hiro said...

gud luk..


p/s;sempena dpt duit nuff pertama,gua anjurkn kontest.jum join

Related Posts with Thumbnails