Friday, April 30, 2010

secret admirer dia..??

MySpaceassalammualaikum kawan-kawan...

Dipagi yang hening dan syahdu nih...aku nak menghapdet sesuatu yang secare tiba-tiba cross in my mind...tet...apakah itu..??haaa..nak tau ker..?jom..check it out again...

Apakah yang anda lakukan jika orang yang anda suka memberi hint kat anda??
jwpn:Of courselah suka kan3...yelah..kalau kelas sama..huish..bukan setakat hari2..tiap-tiap minit dalam kelas nk pandang dia..dia buat apa semua nak tengok..even die tengah korek hidung..TEt....hahaha

Apakah ayat pertama yang akan anda katakan pada dia?
jwpn:erm...awak...(tergagap)..sy nak bgtau nih...(gagap lagi)..aw...aw......aaaaww...awaak...kt hidung awak.....ada....najIs bUL...buL....bulat!(hak3...agak2 dia nk cakap lg x ngn korang?)

Adakah dia seorang hensem dan kacak?
jwpn:ermm..kalau dah suka kan3...gigi rongak ker..jongos ker...atau sumbing pun akan dikatakan kacak jugak..husih...giler la...dah xnampak yg len dah..dok pk kacaknye dia..hahah

Apakah nama panggilan anda kepadanya?
jwpn:Minah montelah..tembamlah..minah gendutlah..kekadang sayang..hahhaha....(eceh2...tersentuhla pulok)


diatas adalah soalan-soalan secara rawak..mesti korang pun pernah rasa macam tuh kan3.??dulu aku ada gak rasa camtuh..tapi zaman "skowl"..hahah...rasa macam bodoh jerk..ahhaha...bodoh2 malu la katakan..suka pada orang yang belum tentu sukakan kita..fuh..nak mengayat..memanglah susah..apa tah lagi nak jadi member..melainkan korang jatuh cinta/suka pada member korang sendiri...

Kalau orang yang korang minat tuh pon bagi hint..haa..itu petanda baik lah kan..haaa...aku tumpang gembiralah..kerana memang jodoh korang..kui3...lagi parah jika..dia dah bagi hint macam  suka korang kan..pastuh..bila dah setahun berkawan..last-last dia cakap.."saya nak berkawan jer dengan awak sebab nak kenal kawan baik awak tuh..saya suka dia...awak tak kisah kan..??"what the what..pergh...mesti rasa nak bunuh diakan...?huhu..aku memang bagi green light jerk.bunuh jerk beb..hahaha..(sangat kejam..)


Bila terkenang balik kan..masa minat kat orang tuh..semua pasal dia kita tau..die suka apa..siap ada semua biodata dia bagai..hahaha..memang gila fanatik lah..bagi secret present lah...cokelat,kad..teddy bear..bunga...huish..tak payah cakaplah kan..memang korang pon mesti expert nak bagi hadiah tuh..macam kelakarkan...tapi dia tak tahu ada orang minat dia..wah..gilalah..kalau aku..memang dah terjatuh cintun bunga2 kat dialah..kalaulah dia bagi..haa..surat itu penting..cam nih ha...
|
|
|
v

Walau apapun,masing-masing mempunyai pengalaman masing-masing dan sesungguhnya bersyukurlah dengan apa yang kita ada sekarang..jika orang yang kita sayang sekarang dapat membahagiakan kita..alhmadullillah...bersyukurlah..mudah-mudahan perhubungan ini dirahmati..jika tidak...pasrah dengan takdir yang telah diaturkan untuk kita...ok..chow...nak bersiap2..esok pagi dah nak jalan jauh...g mane..??haaa....t aku story-mory okeyh..

daa...wassalam..



2 comments:

Pakcik Ery Is Me said...

teringat masa sekolah tulis2xx surat atas meja guna pensil.. esk tulis lagi.. dah mcm apa dah.. lepas tu padam tulis balik, nanti dia balas.. :p

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hahaha..tau xper..itulah kenangan terindah kot..hehehe..tapi time budak2 bleyh la kn4...

Related Posts with Thumbnails