Friday, April 23, 2010

Penantian berakhir....



Akhirnya sudah selesailah segala kesulitan menghadapi exam..wah..macam excited kan..mstilah beb!
huhuh...terasa lege jer otak nih setelah memuntahkan semua yang ditelan malam tadi..haha..bukan makanan tau tapi ilmu yang dihafal..huhu..memang mencabar sebab aku nih jenis kurang dalam bab-bab menghafal nih..paperpon..alhamdullilah..semua dapat menjawab dengan baik...erm...tapi sejujurnya aku nih tak la confident dengan apa yang aku buat..atleast ader la sikit yang aku tau..bagi aku,even 1 soklan kita tak tahu nak buat..jangan sekali-kali tinggalkan kosong..hahahah...memang petua tuh aku pakai sampai sekarang...

haa..aper masih tak boleh jawab..korang mencarut la paper kat kertas tuh..tapi janganlah tulis macam ni "Lecturer yang disayangi,tolonglah saya bagi markah kesian..saya tak nak nanti ibubapa saya sedih tengok result saya...saya janji tak akan buat lagi".. 
http://emo.huhiho.com
bukan dapat markah kesian..silap hari bulan korang dapat ,repeat subject tuh...hahaha..ok2...apa yang tak disangka-sangka.http://emo.huhiho.com.apa yang aku baca tak keluar.rase macam nak tembak2 jer kertas soklan tuh kan..haha..http://emo.huhiho.compaperpon...ak rase lege sesangat..huhuu...korang lak..???haha..xper2..tumpang lege jer la ekh..haha...

http://emo.huhiho.com

ok la..tamat sudah entri tok exam..daa...salam..

2 comments:

Pakcik Ery Is Me said...

(-_'') still ada satu lagi paper untuk dihentam.. huuuu~

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

ea ker...chayok3....relax ea bro...

u can do it...

Related Posts with Thumbnails