Wednesday, April 28, 2010

CoNtesT sENyumAn pALINg MENaWaN.......


Hari ini aku diberitahu oleh kazenku sayang,AYU bahawasanya aku telah diTAG ....'
Oh..Tidak!!tapi bila aku tengok balik apa yang diTAGnya..wah...meriah..Ada contestlah kawan-kawan..
Nak tau contest apa...??jom check it out....


 Jeng..JEng...JEng..

Contest Senyuman Paling MEnawan...

Bak kata kazen sayang aku tuh,nih bukan sebarang contest..bukan setakat
masuk kosong2 jerk tau..ada hadiah..haa..saper yang tak masuk nih kompem rugi..hahaha..
tapi aku menjoin secara suka-suki dan diTAG lak tuh..almaklumlah senyuman aku nih taklah menawan mane..tapi who knows..my lucky here!(ceyh..perasan lebihkan...)

This is rules for the contest here:
1:contest nie terbuka untuk semua peringkat umur.

2:JUst bg 1 gambar je...sapa masukkan lebih2 automatik akan di rejek oleh cik chentazetty.

3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)

4:gambar BERSEORANGAN...xpayah la k letak pic 1 kmpg lam ni..huhuhu

5:mestilah menjadi follower cik chentazetty

6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada cik chentazetty...

7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org...




haa...apa lagi..aku pun menguploadla gambar aku senyum yang paling sopan diabad ini..hahhaha..
jeng3x...


Tada....haa..nih jerk la kot senyuman aku paling sopan..hahahha..
haa..cik chentazetty ada tanya..kenapa suka senyum..
haa..soklan cepumas...
JAWAPAN:Senyuman itukan sedekah..dengan senyuman juga kita boleh membuatkan orang disekeliling kita turut tersenyum..dan merasakan kita ini seorang yang EASYGOING sekaligus boleh menarik orang disekeliling  berfikiran positif pada kita..so,that why sy suka senyum..

fuh....tergeliat tangan nak menaip jawapan..hahahaha..paperpon aku mencari mangsa seterusnya untuk diTAG....



Kepada mangsa-mangsaku..tahniah anda berjaya..so jawab segalanya dengan tabah..(ceyh dah mcam apa la pulak..)
Tarikh tutup contest nih 20 MEI 2010..INGAT!!

Chayok3....keyh..daaa....

http://emo.huhiho.com

5 comments:

Cik Wanie said...

alamak!!!!
Cik Wanie terkena jugak ker,
huhuhuhuhuhu....

ok dah siap :)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hahah...cik wane terkene la...huhu...
kite tau gmbr cik wanie msti howt..hehhehe..
^_^

azaliahjsalleh said...

join contest jugaaaaaa
bagus bagus =)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhu..mestilah..sjer2 jerk nk join..huhu...adakah awk pemenangnye..??atau sy..hehehhee

Miey said...

hu hu hu cantik..dah menarik tuu..tp saya dh ada pilihan lain utk menang contest ni..maaf saya hanya pengunjung luar sahaja...

antara pilihan saya deillusions dan audreynini

Related Posts with Thumbnails