Thursday, April 29, 2010

What ThE wHAt......


Baru jer sekejap tadi ader seseorang betul-betul menaikkan kemarahan aku yang memuncak seperti gunung berapi di JEPUN...WHAT THE WHAT!biasalah kan kita membalas komen-komen di FACEBOOK juz untuk suka-suki..tapi tak adalah sampai aku menggunakan ayat kasar atau mencarut..not my type to do like that! aku juz komen sekadar gurauan..bukan bermaksud nk menyinggung ker apa..tapi mamat nih boleh sentap la pulak..aku tak tahu la kenapa...

mungkin mamat nih period ker...atau dah nak andropos...menyampah lak aku..tak pernah aku rasa macam nih...korang judge sendiri..kasar ker ayat aku jika komen begini...??

**status mamat tuh di FACEBOOK

**Komen aku...

**mamat tuh balas komen die kat ak..

**then....

**Nih la yang aku bengangkan...tgk..aper die balas..ha...

Jangan ingat kau letak gambar artis2 korea..muke kau pun bajet hensem macam dia lah...sape-saper nak melawat FACEBOOK mamat nih...nih dia..ANGAH ASH...
kalau korang dah add mamat nih..selalulah tengok status yang berbunga2 patutlah cepat sentap...pergh....hish..geramnya aku dengan dia...Astagfirullahalazim..elok2 mood aku hari nih baik..dia wat spoil tol la..argghhh.......
Oklah kawan-kawan..aku sekarang nak kickk die terus jadi member aku..huhu.pergi mampus la ko weyh...!!


4 comments:

enyheartsdiamond said...

tak suka org yg tak guna pix sendiri kat fb!

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhu..same la..kn2..gne gmbr org len..pastuh pk dorg howt cmdlm gmbr tuh...huhu...tension kot...
=)

Pakcik Ery Is Me said...

gilew emosi mamat korea celup tu..
hahahahaha,
siapa sudi..........??

aq jawab: sudi tengkorak ko menanah... hahahaha

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hehehe...tau xper andy..memang gile ah.abby juz bg cmtuh jerk kot..emosi giler..pastuh ckp cmtuhlak..aper..abby pasan bagus...arghhh!!memang nk kne bunuh mamat tuh..ahaha

Related Posts with Thumbnails