Friday, April 23, 2010

Perbezaan Dulu Dan Sekarang..


Entri kali ini aku nak  menceritakan zaman aku ketika muda-muda dahulu....dulu aku rasa lain sangat dengan sekarang,,maklumlah semuanya berubah wajah..kalau dulu comel-comel belaka sekarang dah besar cantik dan manis...huhu.cantik ker aku..??hahaha...ok2..kita ikuti gambar aku masa muda-muda dahulu dan sekarang..korang judge la sendiri..ok..??
http://emo.huhiho.com
 
 
Hahaha..amacam..comel tak masa aku muda-muda dulu..??ha...aku tak cakap..tapi korang cakap kan..aku tau dah..memang comel kan..haha..apa yang beza aku dengan sekarang ialah..dulu aku kurus sangat  dan berat aku around 45-48 kg jer...huhu..kalau nak cari seluar pun susah..sebab bak kata arwah ibu punggungku tak ada..hahha...tak tonggek la maknenya..susah nak cari seluar..macam-macam kan...haa..jom tengok gambar sekarang....
http://emo.huhiho.com
 
 
Apa macam..memang aku sangat gemuk kan..haha..tak jumpa lagi depan2...kalau tengok..lagi lah..semua larinye la..sikit lagi dah jadi sweet macam kak adibah nOr..my idola.
http://emo.huhiho.com
.nih berat dah nek la..berpuluh-puluh kilo..dalam **Kg..hahhaa..teke la sendiri ea kawan-kawan..bila teringat balik...mungkin ada hikmah kenapa semua nih jadikan..Nak kurus balik.wawa..tp nak kne diet tuh yang malas..
Tak apa ABBY...camnih pon dah comel kan...huhu...(sedapkan aty)..okla kawan-kawan...

Ini sajalah entri aku..daaaa..salam..

2 comments:

Pakcik Ery Is Me said...

hahaha.. chubby but comel.. sweet dress ngan baju army tu.. sempoi n ganas.. nak jadi army berat badan mana blh under weight.. :p

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hahaha..ea ker..tp kalo over weight gak xleyh beb..sume tuh di amik kre..tol x..??

Related Posts with Thumbnails