Monday, May 3, 2010

ConTest "Aku dan makanan itu"

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan dan selamat pagi..

pepagi ini aku buka blog dan menjengah sekejap di shoutbox sembang-sembang aku..tetiba aku mata aku tertangkap pada satu nama BATU yang mengajak aku menjoin contest yang dilakukan...wah..macam menarik jerk..kan3...aku pun join la..haaa.nih dia..contestnya...
|
|
v

Ini dia contestnya bai sesiapa yang nak join..caranya amat mudah sekali..nak tau..joim check it out..
Syarat-syaratnya..:
 
1.mesti jd FOLLOWER kepada Batu

2.wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tuh, pastu link kan terus ke sini yer..=)

3.anta penyertaan korang 1 keping jer PIC okeyh. 

4.pic korang SINGLE ok.kalau yg da bepunya ley je join, but dlm pic mesti mau single.hahaaa...^_^..x mo ramai2, t x adil. kalu nk rmi2, tggu aku wat contest lain.

5. yg plg PENTING, pic korang tuh mesti dgn MAKANAN tau (x kesah la donat or stakat biskut kering. jnji mknn) ok??

6.pic dgn makanan tu janji menarik yer..x kisah la korang nk nmpk cantik or lahap, or rakus or kebulur or seangkatan dgn nye..
diulang, jnji
MENARIK..
=)

7.senang je kan..pastu inform penyertaan korang kat aku dlm comment box tuh yer..=)

8.tarikh tutup: 31 MEI 2010..
 
so..this my picca...
 Gambar ini diambil ketika aku menikmati kesedapan Donat  CHocolate di Dunkin Donut..
Credit gambar nih tuh my Sweet bEloved..huhu...Nak kata menarik..??huhu.boleh la kot..muka tak bleyh belah..memakan Donut yang ketika itu lapar tahap gaban sebelum aktiviti menonton wayang..uhuhu..

Rasa-rasa boleh menang ker..??paperpon..juz suka-suki memasuki pertandingan nih..kalau menang..that my lucky..huhu..kalau tak menang..tetap seronok..huhu...

 ha..cammana..??mudahkan..jom join contest nih..reramai...
kat sini aku tag semua member-member aku dan follower..so..aper lagi..jom rebut peluang yang ada..huhu..
 
http://emo.huhiho.com
 

4 comments:

Yana KenJa said...

thnx join contest..=)

ASaDa RyutaRo said...

lalala~

gud luck!! hehe.. saya pun mau join.. tp tgh bingung pilih gambar.. hahaha

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

yanna kenja>>huhu...u r welcome..sjer suke2...

Asada Ryutaro>>join2..ehehehe....sy pon..men plih jerk..hahaha

Fiza Notty said...

semoga berjaya :)

Related Posts with Thumbnails