Monday, May 10, 2010

Bila otak mula berfikir...illusi mula bermain2..

MySpaceasssalammualaikum kawan-kawan

Sementara masih ada peluang...menjengah lah blog sekejap..erm..actually aku terdetik nak tengok blog sebab aku tension buat assignment COMBINATIONAL LOGIC AND SEQUENCES...dah tulis panjang-panjang..pastuh baru sedar ade banyak salah..arghh...tension den ni ha...campak ketepi sat..layan blog..muahahha..dah la assignment nih kne tulis pakai tangan..(memang la tulis pakai tangan..adess...kalau pakai kaki aku mau xkuar ayat)maksudya tak menaip la..sebab ini untuk level pass sahaja..alahai...den ponat bonar menulis nih..

Bagi aku la kan..better doing the assignment with typing from writting..my hand and finger will be tired and cramp..hahaha...betol ker eja nih..??lantak lah labu..huhu...aku pun meneruskan blog walking..jalan punya jalan pandu lalu..pon3....tak sangka ramai juga nak buat kenduri kahwin..wah..sangat teruja...adesss....

kening nih dah rasa gatal dah..isk3..nak kahwin juga ker aku nih..??wah...anak siapa nih..dah gatal pulak nak kahwin..huhu...kata my Mucuk.."BEE kne tunggu cyg abis belajar..baru boleh fikir pasal kahwin nih ea..kumpul wet beli rumah n kereta..then...kita kahwin"fulamak...giler kan.3?? 

otak berfikir---->
(dr pakcik google)

1.erm..abis belajar ea...??hehehe..insya-allah..akhir tahun nih

2.kerja..??adess..kerja apa ekh aku nak wat..??lari kos ker..??semestinya..hahah

3.kumpul duit beli rumah...target..rumah BEE beli..kereta aku beli..
(menari-nari suzuki swift berwarna kuning di ruang mata..gara2 tgk kereta kegemaran dibawah blok hostel)

4.proses mencari bapa kandungku..ops....dimana kau papaku....anakmu sudah gatal nak kahwin(papa bercerai dengan arwah ibu n menghilangkan dirinya tanpa dpt dikesan dengan tapak kakinya. sekali hurm...susah nih..kui3..)

5.alahai.......lamanya...5 tahun lagi...semua diatas hanyalah ilusi..semata2....muhahahha..

apa lah aku nih...belajar pon tak habis..dah fikir bukan-bukan..hehehe.. tak apa..itu semua perancangan masa depan tol tak...hahahhaha..oklah..lagi banyak aku membebel lagi penat korang nak membaca...time to continue my assignment...
(malas nyer.....huhuhu..jgn jd macam aku ea kawan-kawan)

2 comments:

efyery84 said...

ceeit ilusi uper nyew.. (sambil menjerit Tipah TertipoO!!)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hahahhahaha....ekh..??skali sekali xper kn2...

Related Posts with Thumbnails