Tuesday, October 5, 2010

Terima Kasih Daun keladi..

Assalammualaikum dan selamat errrr.pagi..hehehe

Selamat hari selasa*ader ker orang wish camnih?" kepada semua blogger yang menyinggah di blog aku nih tak kira silent reader ataupun pembaca tegar..*ops..ader ker yang addicted sangat bace blog aku ni..perah sanatn betulkan.muahah..???*

Actually nih entri kali ini aku buat untuk memberi pernghargaan kepada semua blogger yang sudi-mudi menyinggah di blog aku yang tak seberapa nih..Sepanjang setahun lebih berblogging ni..baru kali ini aku dapat mengenal erti blogging dengan kawan-kawan blogger yang lain..Yelah,aku nih bukan mahir plus pakar lagi dalam dunia maya nih..masih terlalu mentah telur kot...*perumpamaan aku sendiri..hahaha*

Alhamdullilah..kepada yang sudi jadi my sweet follower, terima kasih aku ucapkan kerana mengajar dan memberi aku semangat nak menulis di alam maya nih...kadang-kadang aku tak tau nak update apa kat blog..maklumlah student macam aku ni jarang dapat maklumat dan info terbaik...dok mengadap kelas yang penuh dinding putih jerk la..huhu..tapi, aku cuba nak menyampaikan sesuatu yang aku tahu..sekadar berkongsi tak salahkan...sharing is caring what...huhu

Dari blog aku kenal kawan-kawan baru dan berkongsi info baru..menarik kan..??so, sekarang aku mengenal pulak apa itu nuffnang yang selalu diceritakan oleh semua blogger..Masih baru berjinak-jinak dengan nuffnang...alhamdullilah rezeki bulan syawal sedikit meningkat..ramai juga blogger yang aku kenal berada diperantauan..thanks la ye..jenguk2 gak blogger malaysia cam aku nih..huhu....

so...rajin-rajin la menyinggah ke teratak maya aku ni ye..komen dan kritikan korang memang membina..dan membuat aku semangat nak bergiat dalam dunia berblogging..Dalam perancangan, aku ingin menubuhkan blog baru khas untuk aku membuat cerpen atau novel..insya-allah...aku pun perlukan sokongan korang...buat masa ni aku baru buat 2 cerpen..korang boleh tengok kat sidebar kiri...cerpenku..bacelah..pastuh komen okeyh..huhu...

okeyhla..terpanjanglah pulak entri kali nih....salam semua...adios~!

5 comments:

♥farra♥ said...

urwelcome yunk.. :)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

heheh...thansk farra...keep in touch ye...

Khumaera Ismail said...

Saya la pembace tegar tu~!!! muhahahahaha~ >:]

mekchu said...

insyaAllah, lepas ni mekchu rajin menyinggah.. baru jumpa belog nih.. thanks tnggalkan jejak..

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

kak khumeera>>haha...yezza..kamulah pembaca bertuah tuh..hehe

mekchu>>huhu..thanks menyinggah.. =)

Related Posts with Thumbnails