Saturday, October 9, 2010

Teke gambar itu..??

Assalammualaikum kawan-kawan dan selamat berhujung minggu...

Wah...dah lame tak hapdet blog..dah bersawang dah ni...aduss..minta maaf ye kawan-kawan..sebab terlampau bz sesangat...perasaaan pun stress, dan badan pun terikut sama..huhu...hari ini nak luangkan masa kejap jek dengan blog kesayangan...dan nak bW kat blog korang.....huhu...sapa yang bertuah tuh ekh..??jeng--jeng--jeng...
Aku cerita pasal kat kelas la kan..bebaru nih kan kat kelas dah jadi macam kesengalan terserlah..masing-masing memang stress...date line asemen yang sekejap, presentation projek lagi 2 minggu dan final exam pun lagi dua minggu...cam mane.??stress tak korang??rasa tak..??hahahha....isk..memang nak tergila kejap aku..

so..disebabkan dah tergila kejap..aku pun suruh kawan aku men lukis-lukis kat tangan aku..see....tak ada keje kan...huhu......nak tau lukis aper..??teke tau..t aku belanja eskrim pop...alalala

pelukis terhebat..huhu..Ary namenye..
haa....first part..sila abaikan tangan yang gemux ye..huu
dah siap...haaa...cepat teka...ader hadiah..huhuhu.. =)

Hahaha..amcam...terserlah tak kesengalan aku..??men lukis-lukis tangan..advance..dah tak main kertas2 nih..huhuhu.....

Oklah kawan-kawan..sajer jerk aku update tak der bende..haa..sekarang aku tunjukkan kawan-kawan kelas aku..huhu......hope enjoy....

milik siapakah gadis ini..?huhuhu
fiza in da house...
Aku dan ain..huhu...comel tak die..??
Ary...ain dan it's me..huhu...

maka berakhirlah entri ini..huhu....haa...jangan lupe teke gambar kat atas..huhuhu..kite tgk sape yang kena..hahahhaa

=)

3 comments:

akmafaizal said...

cam dinosor pun ade, rabbit, butterfly n hujung sekali tu tak dpt tafsir apa kebendanya..rajin tul, nk buat henna ke?bolehlah wat time nikah nnt..hehe :P

Pakcik Ery Is Me said...

huu dayah xder.. hahaha ^^

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhuhu..rindu dayah ker..??haha

Related Posts with Thumbnails