Monday, October 4, 2010

Pakaian Tradisional Contest

Assalammualaikum kawan-kawan dan selamat pagi...

Meyh sini dekat-dekat...dekat lagi..haa..bagus..jangan sampai terhantuk pale kat lappy udah la yo..huhu..hari ini baru berkesempatan nak menjengok blog kesayangan..ahaha...before ni dok men tag-tag orang kan..sekarang den pulak yang kono yo..thanks bebanyak la kek ekau yo Gegurl...ekau tag den nak join contest nih ha...

Sekarang ni semua blogger dah addicted with contest..haa..termasuk la aku nih gak...hehe...kali ini apa yang mempesonakan...contestnye yang bertajuk "PAKAIAN TRADISIONAL CONTEST" Haa...korang mesti tau kan pakaian tradisional tuh apa kan...tak tau..?melampau la tuh kan..tak tau..kalo tak tau korang pergila google image ye..hahah..kesian korang..skowl tak abis yo..??

                 fieza 1
http://hafidzahhafidz.blogspot.com/

       

Nak tau syaratnya..??

**********************************
kata-kata manis dari cik tuan blog punya contest...::

Mesti menjadi follower Hafidzah Hafidz..senang nanti nak tau ape perkembangan contest nih..mane tau tetibe den tutup tarikh awal..hehe

Gambar yang dipertandingkan mesti gambar uolss sendiri..hak milik sendirian berhad, ekeke~ tak kesah la gambar tu uols sowg2 je ke, atau ade kawan, family ke hape dalam gambo tu..yang penting muka uolss mesti ade dalam gambar tu..

Mesti posing baek punye..ikut creativiti masing2..tak kesah korang nak wat gaya pe pown, asalkan bukan ade sebarang unsur lucah..if not, gwa saman sama lu..hakhak..suko ati uolss nak pakai baju tradisional ape..kebaya, cheongsam, sari, baju kurung, baju melayu..ape2 je lah, asalkan nampak molek, encem..ok? hehe..nak edit gambo pown leh..jadik sephia kew, black and white kew..ikut creativity masing2..

Buat entry pasal contest nih..bukan buat entry psl blog HAFIDZAH HAFIDZ..but entry CONTEST nih..tapi kalau bt entry pasal my blog, tambah markah A++..hehe..sebarang pertanyaan boleh tanye pada comment or facebook..seelok nye jgn tanye di shoutbox, sebab takut gwa tak nampak shout uolls tu..nak comment leh tekan button bintang yg lompat2 tuh..pengguna blogger mesti mantap kan..hehe

Letak + linkkan banner contest nih kat sidebar blog uolss..Dalam post entry pown kena letak sidebar nih..hehe

Mesti buat entry tajuk "Pakaian Tradisional The Contest"..Dah buat entry, complete semua, linkkan entry post uolss about this contest kat comment gwa..

Tag minimum 2 orang atau lebih rakan anda..lagi ramai lagi baguih..make sure orang yang awak tag tu tau pasal contest nih..ok?? =)

Tarikh tutup27.10.2010
 
 ***********************************
 so..Aku pon godek  punya godek...akhirnya gambar ni yang dipertaruhkan...jeng3x...


 amacam..comel tak..?haha..ader background dedaun lagi..pencinta alam la katekan..hahaha..okeyh2..wish me all the besh for this contest..chayook3x.. ^_^

Dengan suka citanya beta ingin mengetag dua rakyat beta yang beta sayangi..

haha..harap kalian bergembira dengan tag ini..sekian..beta bersurai..huhu...
yeay~!settle....

5 comments:

Khumaera Ismail said...

ahmboi..kaki contest jgk dia nie..hehehe~
gudluck dik..contest akak tu tak mo join ke? ;)

MiMi PeONy said...

gudluck dear~
=)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hehe..biaselah..huhu..thanks ye..

kak khumeera..nak join..tp xder gmbr cntik..huhu..

hafidzah hafidz said...

CEK!!! hehe..syarat semua cukup..very the comel 2 u too dear..btw, tq 4 joining the contest!! XoXo

mRa said...

goodluck ye!

Related Posts with Thumbnails