Thursday, October 28, 2010

Presentation Days~!

Assalammualaikum semua...dan selamat hari jumaat...

Jam kat lappy sekarang dah menunjukkan pukul 1.58 pagi..aiseh..nape tak tidur ye..?sebab arisa dah tidur petang tadi..balik dari presentation terus tidur..badan sangat letih bila minggu ni tak dapat tidur dengan setenangnye...

Alhamdullilah,segalanya berjalan lancar sepanjang presentation projek berjalan walaupun banyak gak la soalan yang pelik2 nak dijawab..heheh..thanks to our group member yang banyak bertungkus lumus sepanjang dua sem nih...rasa macam kejap jerk dah nak habis belajar..bila lagi nak jumpe korang kan..??

Thanks jugak kepada Hussin dan Sara, our senior yang banyak bagi tunjuk ajar kat kitaorang yang pada mulanya memang kosong ilmu pasal projek nih...Bersyukur sesangat Allah mempermudahkan segalanya...memang tipulah kalau tak nervous, sampai apa yang dikatakan semua tak terkeluar ....speechless kot..hahaha

*huh*
tarik nafas lege...

sekarang fokus utama arisa adalah last exam hari sabtu ni dan assignment  untuk disubmit dan lepas nih selamat tinggal kepada dunia study...i will miss this a lot... =)
i will miss all my frewn..
i will miss my lecturer..
i will miss my book and my hostel room....
*kat hostel jerk ader bilik sorang..kat umah kne kongsi..haha*

Aiseh..tetiba rasa sayu semacam pulak..kenapa nih...dan yang paling penting lepas nih dah jauh dari buah ati..hehe..kalo kat sini bleyhla hujung minggu kalo free jumpa...sebab sepang dengan nilai tak jauh mana..tapi kalo dah balik klang..sobsob...jauh ma.....gedizzxnesss dah muncul...ahaks~!

Tiba-tiba pulak datang bayangan nih..nak keje apa pasnih..??wadusss..gamat...future yang tak jelas lagi ni..ada sapa2 yang nak offer keje tak kat arisa...heheh..gaji nak rm1500 boleh..hahaha...

amboi..demandkan...?mestilah....banyak nak kena tanggung...adik2..anak kucing..anak arnab..anak hamster....anak landak..kan banyak tuh nak kena jaga..so banyak nak gune duit..heheh..bolehlah ye..pilihla arisa keje ngan korang.. *kelip-kelip mate..hahah*

oklah kawan...enjoy this picture below...gambar presentation dan gambar ketika menyiapkan projek ni..tak  banyak tp okeyhla..hahah...daaa....selamat pagi MALAYSIA~!

presentation day~!
drilling the PCB~!
salah 1 PCB yang dihasilkan..untuk Sensor circuit
process soldering PCB board..nmpak senang..tp salah sikit susah okeyh..
troubleshooting time..sensor working yep..
betapa bersepahnya meja nak buat semua nih..hehe
this our robot...Line follower robot..comel x..?
lagi...
This is our baby..we love this much..bcoz the cost very *****..huhu

p/s: boleh tidur dengan nyenyaknye..kan3x....daaa...~!

4 comments:

Khumaera Ismail said...

wow..nice projek la..leh wat kete kawen sis nie..hehe~

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hahaha..yeke...kete mainan bleyhla sis..ehhehe...

♥e'in♥ said...

good luck 4 ur final.. :)

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

thanks syg... ^_^

Related Posts with Thumbnails