Thursday, March 25, 2010

Selamat Akhirnya...


 ::Ini bukan kucing sebenar ea..harap maklum..iras2 jerk..::

selamat petang aku ucapkan..hari ini dalam sejarah buat pertama kali dalam hidupku...aku melihat kucing kesayangan member aku selamat melahirkan empat ekor anak kucing yang sangat comel tapi ni kat hostel tempat kami belajar tau..bukan dirumah sendiri..kami pon sebelum nih tertunggu jugak bilalah due-nya kucing nih..huhu

...ceritanya begini...
semalam selepas kepenatan memerah otak..aku tidur tanpa memikirkan masalah dalam kepala nih...
keesokkan harinya..iaitu pagi ini..aku bangun dan terasa sakit sesangat perut aku..aku tengok member aku bernama Deeya tak ada kat sebelah aku..pelik..tak kan dah balik rumah kot..tpi barang2nya still ader lagi kt citu...ermm..aku menahan la skit perut..tetibe member aku keluar dari bilik..dan beritahu kat aku..kucing dah beranak..dan disambut oleh dua member aku yang tidurnya pagi tuh terganggu..macam manalah kengkawan aki tuh sambut anak2 dia ekh..???agak2 mengelabah tak..??hehehe...

::kecomelannya lebih kurang begini..n inipon bukan gmbr sebenar::

oleh kerana masing-masing ada pengalaman..DEEYAMrSBallACk..selamat menyambut anak2 kucing itu kedunia nyata nih.tahniah kerana menjadi bidan terjun..hehee..ada bakatlah korang tok sambut baby lak akan datang...chayoook3...hehehe....

Paperpon baby kucing tuh tersangat la comel2 belaka...ku sungguh tersentuh melihatnya..."SELAMAT MENJADI IBU,MIMIE.."..tentang nama anak dia..masih dalam pencarian..hehehe....

ok la kawan-kawan..nanti aku hapdet lagi...

p/s:pertama kali tengok...kucing beranak real punye..hehehe..agak batak..

4 comments:

s.y.a.r.q said...

comel nye anak tuceng... :D
pas ni kwn2 awk tuh leh lah bukak bisnes pakar sakit puan kucing..hahahahahha

Pakcik Ery Is Me said...

huyooo.. nak tempah dayah arr lepas nie jadik bidan.. ahahaha :D

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

syarq>>hahha..tuhla..t abby smpaikan kt dorang...

andy>>wah..naper andy ker yg nk bersalin..???hahaha...jdkan dayah bidan...kui3..

Adam Johari said...

hi if you follow pakcik eri is me's blog you'll find that he plagiarized his blog from ijaicool.blogspot.com

sebagai member rapat kepada orang yang dia plagiarize aku terasa nak bagitau semue orang yang lawat blog dia yang dia seorang penipu. and if my friend decides to take legal action, i will back him up as much as i can so that pakcik ery is exposed for the fraud that he is.

kalau kau kenal dia personally tolong bagitau die supaya delete all 17 entries of my friend's content and NEVER copy his blog again.

adam johari

Related Posts with Thumbnails