Monday, July 27, 2009

**Aku DitaGGeD olEh cIK LiNooR + CiK jUju**


Kali ini aku nak menjawab n membalas tagged yang dibuat oleh cIk LInooR+CiK jUjU..
HUHU..mari join aku..meyh2...

TAGGED YANG PERTAMA:
>>sila menguploadkan gambar2 candid anda...

ha..nak tengok kew gambar2 candid aku nih..hehhe..memang special..bkn cm bege special jew..malah dah macam roti special gak..hangat dipasaran..jom3...check it out...JENG3X...

::TadA....Nih gambar aku time dalam monorel..nak g mane ek..??haa..teke2..bisela kalo nek monorel mesti nak g tymes square..ngn CIK FARASS,CIK YANNA+CIK DEEYA..tp aku xsure la sapew yang amik gambar aku nih.. ::

::gAMbar nih ktewg kat CM(central market,KL)..memang tak pasan langsung di snap oleh cik YANNA..time nih aku n Cik DEEYA tengah bebowak pasal piuter yang agak mahal di almari kaca tuh..but nice..::

::Gambar nih pulak diambil oleh Cik FARASS kita..tyme nih aku penat sangat2..tak tahu lak cIk FARASS snap gambar nih..but nice picca..i like very much..ehhehe..::

::tHIs picca mase nih member baik aku kol..HALIM..time nih memang da penat sangat2..aku pun pew lagi duduk la kat dalam tren yg da pnuh tmpat duduknye..teke2..aku duk kat mane..??hahaha..aku duduk kat lantai tren jew..dah penat nyer pasal bersama cIk LInooR kite..hehehe.::

>>itU SAHAje gambar candid dari aku..kalau ade lagi aku akan uploadkan lagi cik LInooR+ cik JUJU..



TAGGED YANG KEDUA:

>>Sila copy this award to ur blog...then answer the question..so...

>>tada...this the award...aku da taruk da..skunk nak jawab soklan die lak..<<
1.nyatakan 6 fakta menarik tentang pemberi award ini...

✖Seorang yang ceria+baik hati+caring+manje+pandai+blur= besh frewn for me..she a good and kind person..n also helping person no wonder she has a many frewn..

✖sHE was born in same month with me..in disember but she very special coz she came out in 31 august 1989..kalau da beberape jam da msuk taun 1990...jd adik lak....hehehhee

✖she is full of secret...that means..kadang2 susah nak tau die nih tgah sedih or what..coz diz person memang pandai menyorokkan masalah..kalau knal die..sntiase happy jew owgnyer..but inside in her heart..who knows rite..??

✖Diz person suke berkawan dengan sapa2 jew tmasuk la haiwan2 pilihan..die suke pada kucing gak..sbb kat umah diew banyak kucing..leyh nmpak diz person seorang yang penyayang...huhu

✖she like to play netball but...she very2 afraid if something come into her face..coz diz person pernah terkene bola tuh yang buat she very afraid to play again n again...

✖She like all colour in this life..huhuh..why i say like that..coz she say that to her blog..so i guest she have many clothes with many colour..like rainbow..hehehh


2.setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri..

✖Nama penuh aku..FARAH NABILAH BTE MOHD RIDZWAN..nih dalam i/c la..kalau nama aku dalam jepun..ARISA FUNABASHI..that why la aku suke taruk that name in my profile MS,FS or Blog..

✖apa yang paling aku suka dan mewarnai hidup aku..adalah blue color..why..??coz for me that color bring me a peaceful and calm in my heart n my mind..kalau korang nak tau..kebanyakkan barang2 aku memang dalam warna biru..xkiralah..towel,cadar katil,bantal,baju or barang2 peribadi..hehehehhe..

✖Aku nih anak sulung dr 3 beradik..ermm..nak kate tegas tuh tak la..asyik kne buli dengan adik2 ade la..hahahha..kesian aku..terbalik lak.slalu akak buli adik..nih adik buli akak..xkisah la..sayang nyer pasal kn..hehehhe..

✖Aku suka bela haiwan2 cumei..cam rabbit,hamster..burung+ikan..tapi sume dah mati..wawawa..ADAM+SARA(hamster) yang paling aku sayang sekali..tapi nak wat cam ane kan..dah downg g dulu..aku redha la.paperpon aku masih windu kat due ekor tuh..sob3...

✖Aku kalau sedih atau tension apa yang aku akan buat cari tmpat2 atau port2 besh..cm pantai or laut..coz i think that place can release my tension n stress..or..i juz hanging out wit my frewn or family to play bowling together..n..the best think and if i have more time n cash..i will go to karaoke..hehehe..even my voice is not like "JACKLIN VICTOR" but i enjoy it very much..hehehehe...

✖i'm a simply person and like to make more frewn..act i'm very friendly..to who know me much..i like laughing+joking and talking very much..huhu..but i'm not crazy to be like that all the time ok..huuhu..bagi aku..kalau dapat membuatkan orang di sekeliling terhibur..itu dah cukup buat aku gembira.. ^_^

Aku suke kebebasan..maksudnya tanpa dikongkong atau disekat apa aje yang aku nak buat..huhu..aku paling tak suke kalau ade jew halangan kalau aku nak wat something..huhuhuh...sebab aku nih pencinta kebebasan..selagi tak melanggar hukum syarak la..hihih..

Aku tak suke bende2 kecik nih..especially binatang2 kecik ni...cm cacing,ulat bulu,sumpah bulan..lipan..n so on..sebab..aku geli sgat2..hehehe..tapi aku tau xbaik membenci binatang ciptaan ALLAh..tapi aku bukan membenci ok..tp mengeli..hahaha..

Aku suka tengok bulan dan bintang kalau malam2..sebab ape..bagi aku cantik sangat n sempurna ciptaan ALLAH..aku ase tenang+ sayu bila terpandangkan bulan n bintang..disebalik bulan dan bintang aku adew 1 hajat..hehee..apew ekk..(kalau aku nak meninggal dunia,biarlah perkara terakhir aku melihat ialah bintang dan bulan..sebab itu membuatkan aku rasa lebih tenang..)

3.anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka...

semestinya semua follower2ku n termasuklah sesiapa yang dah teroke blog aku nih..heheh..no excusses..ok..tak kira..termasuk kew..ataw dah terbaca..ANDA DITAGGED OLEH SAYA..huhuhu...padan muke kowunk..wat gak ea...huhuhu..sebab apew aku pilih kowunk..sebab aku rase..kowunk besh..huhuhu...orait...daa....that my second tagged..!


TAGGED YANG KETIGA:


Nama timangan anda?
>>FArah,farahbila,nabila,baby..abby..arisa..n sayang..hehehe..(act xkisah la..selagi sedap didgar n dipanggil)..


Anda Seorang Yang?
>>aku seorang yang peramah,suke termenung..suke ketawa,suke makan,suke tidur..suke dengar lagu n suke berkawan..huhu..act aku nih xreti nak describe tentang diri sendiri..

Lagu Kesukaan?
>>Apa2 muzik asalkan tak membosankan..act aku lebih tertarik dengan classic rock yang melayan perasaan jiwang aku nih n lagu indie yang sekarang meletup2..huhu

Makanan Kesukaan Anda?
>>Makanan kesukaan aku..??hehehe..mestilah yang pedas2..barulah trill beb..tapi xleyh la terlalu pedas..sbb perut aku adew msalah sikit..biase makanan peberet aku..ayam masak merah+masak kicap+sambal belacan+masak lomak cili padi..slurrpp..sedap beb..!

Sikap Yang Membuat Anda Stress?
>>marah2..membebel 24jam..mengada2..cerewet..suka cakap belakang2..talam 2muka..hipokrit..n suke menuduh orang tanpa bukti..paling benci that one..!

Warna Kesukaan Anda?
>>Of course la..blue +brown..LOVE THAT COLOR VERY MUCH..

Benda yg mesti ada dalam beg?
>>HAndfown..lipbalm..compact powder..purse..minyak rmbut..

Kali terakhir anda menangis?
>>a week ago..huhu..sebabnyer..ehem2...secret..

Tag untuk10 orang..

>>Semua follower2ku yang baik hati n sesiapa yang telah membaca blogku..xkire la..yang bagi aku tagged nih..hehehe..ANDA DI TAGGED OLEH SAYA..huhuhu..




**Selesai juga aku mejawab tagged tadi..huhu..sekarang kowunk pulak ea..huhu...hope enjoy...!!

1 comment:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

Related Posts with Thumbnails