Tuesday, February 8, 2011

Rumah aku dah cantik..anda bagaimana..???

Assalammualaikum..

Hai semua...
aku nak buat kejutan..
yeay..
rumah baru dah siap di cat dengan warna yang menarik..
perabot2 pun dan tukar baru..
yang penting keselesaan dan ringkas...

Rumah aper ye..
la..
luper nak bagitau..
Blog aku ler..
cantik tak sekarang...
ini semua adalah idea member baik aku..
iaitu..

gmbr di curi dari blog tuan tanah

tentang beliau :
  • Beliau seorang penulis blog  tegar. 
  • Blog fames beliau ialah Cerita aku dan Sesuatu
  • Beliau adalah kawan baik aku ketika di kolej..
  • Beliau sangat kreatif dalam mengedit2 muka orang..kerje meranapkan muka orang pun boleh jugak..haha (jgn mara ha..t kena jual)
  • Beliau sangat pandai memasak dan dijamin sedap..so kalau nak rasa beliau masak..haaa..requestla..~!
  • Beliau adalah pencinta bola sepak seypak..dan juga salah seorang pemain bola sepak terkenal di johor.. (aku tipu jerk)
  • Beliau  sangat-sangat muda dari aku..lebih kurang 36000 hari beza dengan aku.(sila percaya)
  • Lastly, beliau not single anymore (mesti frust an nak ngorat..aip...besa ni..tp kuota ader lg 3..bolehkan aje ye...)
 new header..

Aku lupa plak nak snap old header..
tak ape2..
janji sekarang rumah dah comel semula
Thanks again to Pakcik Andy yang baik hati...

Ada sesiapa nak menempah juga..????
haaa....
Nih kena bagi komisen sikit ni...
Rajin2lah ke blog beliau..
kerana anda pasti tak kering gusi dan air liuq membacanya...
^_*

p/s: Mood happy jerk nak update sebab rumah dah baru...kui3x...
Mood:Excited

4 comments:

Leen said...

Wee, merah and hitam.. i loike..

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

hehe...thanks leen.. =)

Cik Bee~! said...

Lastly, beliau not single anymore ..haha br nk ngorat....:D...btw santek cat baru neh..hekehekehek

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Hahaha..

Related Posts with Thumbnails