Monday, November 1, 2010

Award Dari kak Nora Shahaira

 Assalammualaikum kawan-kawan...

Sejak 3 hari lepas..Arisa tak berkesempatan nak update blog dan blogwalking..so, hari ini nak balas dendamlah kan..hahaha...Actually hari ini bukan la hari terindah...banyak bende hari ini berlaku..tapi takper..lupekan sume tuh dulu..sekarang nak berkongsi cerita dengan korang...nak tau aper..?

Hari ini arisa dapat blog award..yeay~! sukanya..ni nak berkongsi dengan korang nih...Arisa dapat dari kak Nora Shahaira...nak tengok tak..?


Cantik tak..?cantik kan..ader bunga-bunga lagi...fhewwiiit....huhu...tapi kena jawab jugak soalan dia bagi...aiseh..macam tau2 jerk baru lepas exam.nih...nak kasi fresh balik ye jawab soalan..hehehe...

1.aurajarinora.blogspot.com di mata kalian...(belum tengok, sila blogwalking..)
-sangat cantik background dan suasana desa disana..heheh...simple tapi kemas...truskan usaha ye akak..
2.nama blog anda dan kenapa letak nama tu
-Hanya sehelai kertas..?sebab hanya dengan sehelai kertas kita boleh tulis apa2 kan..tak kisahlah lakar ker...cerita ker..so,arisa memaknakan dengan sehelai kertas..maksud yang mendalam..

3.nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu
-name url :Thebluekiller sbb aper..?arisa sangat fanatik warna biru..serius..dan kbanyakkan barang2 berwarna biru..so..arisa terpikir3..name tuh yang  keluar..hihi..bukan maksud "blue" ye...aip..

4.apakah method dalam penulisan blog anda 
-methodnye..?biase jerk..kebanyakkan cerita luahan isihati dan berkaitan dengan hidup arisa..jika ader petua arisa kongsi..bergitu juga tips2 yang menarik..huhu 

5.apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kdg-kdg blog sendiri cantik tp.merendahkan diri) 
-sangat teruja..bila tengok blog orang cantik.mula terfikir..macam mana nak buat cntik..hehe..tapi..yg ada sekarang dah cukup..uhu..

6.bilakah blog anda diwujudkan 
-dah lama jugak..1 tahun 7bulan 3hari..tp nak bagi specific date tuh...jenuh nak flash back..ehhe

7.siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda 
-my college frewn..farass.. 

8.sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat2 di atas
-so arisa nak tag 5 orang dan pemenangnye... 

Okey h..tahniah semua..jawab ye soklan nih..lepas dapat award...
  1. thebluekiller.blogspot.com di mata kalian...(belum tengok, sila blogwalking..)
  2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu
  3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu
  4. apakah method dalam penulisan blog anda
  5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kdg-kdg blog sendiri cantik tp.merendahkan diri)
  6. bilakah blog anda diwujudkan
  7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda
  8. sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat2 di atas
 Daa...adios~!

4 comments:

AiDa AzRyN said...

thx cuz tag~
dah siap~
http://aidaazryn.blogspot.com/2010/10/nogori-kalah-interesting-blog-award.html

Khumaera Ismail said...

ohoo..sy dpt award..thanks dear arisa =)

Lulu caldina said...

alo...salam..

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

wslm..heheh...

Related Posts with Thumbnails