Sunday, November 7, 2010

i Miss U sisTA~!

Assalammualaikum kawan-kawan...


Tadi adik aku datang dengan kazen aku..dorang datang amik balance barang-barang aku..yelah kan..dah abis belajar..haruslah bawak balik semua barang yang ada...


Lebih kurang 8 kotak gakla yang aku dah kemas..ader lagi sebenarnya barang-barang..takpela maybe yang lain aku nak gunakan..

so..lepastuh, ktorang g la makan kat kedai shaheera..berdekatan dengan kolej aku jerk..sebab senang dia nak hantar balik..opss..kenapa aku tak ikut balik klang..?sebab asemen projek aku delayla sayang..repotnye xsiap lagi..

nAk balik..sobsob~!

Bila adik aku dah nak balik..time salam2 tuh..tiba2 sebaklah hati ni..adess.dah rindu bangat sama kamu sis..kamu adik yang terbaik yang pernah aku ada..tak sah kalo tak gaduh bersama..dan ko gak yang tolong aku susah senang..

Aku nak balik....wawawawa..sedihnye....tapi sechedule lak penuh sampai bulan 12 ni..so netap jerk la kat kolej ni..orang lain semua da balik tau..sape nak teman...

Serius sangat rindu korang la...
nak borak2,
gelak2..
nak men geletek2
..nak bergaduh
...merajuk sampai ko suh aku tidur luar
..ko kunci pintu
...sobsob.....
walaupun ko ganaz..
tapi hati ko baik.
kita adik beradik..
dunia akhirat...
JANJI~!


Nak kenal ngan adik aku..?jom..add die kat Fb die.. Farah Najihah 
 she still single right now..haha..sape nak jdi bakal adik ipor..dipersilakan..huhu..

aku ader 1 video yang die men gitar..korang nak tgk..??jom2.hehehe..


amcam??
sila abaikan condition bilik yang bersepah dan suara pengacaranya  yang cm itik tercekik sudu..
hahaha..

korang terperasan ye rambut adik aku tuh len macam sikit..ha..
tuh kerja aku la tuh..ahahahaha....
tp die tetp comel..
kate nk macam emily kan..ok la tuh..haha

Papai..
xoxo 
kamu 
sis..
=)

1 comment:

Pakcik Ery Is Me said...

Huiyoooo!! Ada Yuna ouh.. Hahaha..

Related Posts with Thumbnails