Tuesday, January 19, 2010

TesT oH TeSt....


arggghh...(menguap)...jam di dinding menunjukkan angka 05.28 A.M..lokasi aku sekarang berada di rumah aai...lagi beberapa jam sajer lagi aku akan ada "PROGRAMMING TEST". subjek yang bagi aku amat sukar sekali nak faham..tambah2 lagi code2 die..maklumlah..xberapa nak pandai..sehelai demi sehelai note aku selak..muka surat demi muka surat.tapi..huh..satu pun tak masuk kepale otak pepagi nih..aduhai otak...

sambil menghilangkan rasa bosan yang mengila,aku menaip "facebook" di google..hehe...meneliti farmville aku yang dah semakin subur dengan tanaman..mula berangan dalam kepala.."kalau lah aku ader tanah dan tanaman yang subur camtuh..alangkah bagusnya..tak payah susah belajar"..fikiran mat jenin muncul tetibe..




**************************************************************

memandang sepi sahabat disebelah yang sudah lena dibuai mimpi indah..dah sampai paris kot..rasa jelez mula menghambat diri...tetibe aku rase semangat X-MAN muncul tok aku meneruskan perjalanan membace note...arghhh....(menguap lagi)...tak tertahan lagi...rengekkan manje mate aku semakin menjadi2..tak boleh2...aku kene lawan..aku menenyeh mate dengan kasar..haa...dah merajuk dah mate aku nih..tak per..lepas kelas..kte tdo ea sayang..kate aku pada mate kesayangan aku kurniaan tuhan yang tak ternilai...

meneliti dan terus menaip..study harus di mulakan semula..laman facebook dan blog aku tinggalkan sepi seketika.....demi TEST tercinta...dalam hati aku.."alahai..test ohhh...test"...


p/s: kemunculan kepada sesi pembaharuan...kot..

3 comments:

Ery Is Me :p said...

Program apa?
C++ kew,
kalau programe tu andy dah pernah amik dah..
blh tahan gak lah susah nyew :)

dayah said...

tau xpew sedey la test tdi xdpt buat wawawawa

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

huhu..haa..andy leyh la ajar abby n deeya kn..??abby lemah la bab c++ nih..aduhai...

Related Posts with Thumbnails