Friday, January 22, 2010

Asignment ooooo Asignment...?

MySpaceAssalammualaikum..sume

Hari ini adalah hari sabtu..hari yang memenatkan untuk aku..sepatutnya hari ini adalah hari istirehat untuk aku prepare for examination yang bakal aku duduki beberapa hari lagi..tapi disebabkan 1 masalah besar bagi aku..(bagi aku jer la..)..assignment programming aku masih tertunda lagi..aduhai..masalah betul aku kalau bab2 nak wat coding ni..sebab aku memang lemah programming..

korang nak tengok tak macam mane susahnye aku nak wat coding nih..kalau tak kerana kawan2 baik aku yang menolong...huhu..memang tak siap la aku pass level..baru pass..belum untuk "MERIT" and "DINTINCTION"..macam mana nih kawan2..?boleh tolong aku tak.?
Thanks la pada ANDY,AIZAT,REDHA,KAK INA, dan kawan2 yang lain yang banyak membantu aku memahami subjek ini serta menjayakan aku cuba untuk membuat yang terbaik..(terbaik ke..?huhu)..

hari selasa ini bersamaan 26 Januari aku akan menduduki exam subjek MR.VERRAIYAH iaitu "further electrical"..Ya allah..takutnya aku..sebab nak mengingati formula yang bagi aku cukup sukar bab2 menghafal ini,al-maklumlah..dah lama meninggalkan zaman2 kegemilangan dalam bab2 menghafal ini..walau apa pun,usaha mesti ditunjukkan..kata nak naikkan pointerkn..??so,tak salah untuk berkorban kan.?tol tak..?

**diam**

tiba2 hati aku rasa sayu..mengingati selama ini aku mensia-siakan masa dan tenaga tanpa belajar bersungguh-sungguh..aku sudah menghampakan orang yang aku sayang..tapi aku sudah cuba melakukan sehabis baik sehingga kadang-kadang aku merasakan sudah menyusahkan kawan2 baik aku sendiri..DAYAH,ALIA,dan AAI..maafkan aku teman kerana terlalu menyusahkan korang,selama ini aku benar2 tidak faham apa yang aku pelajari sepanjang 2 tahun aku berada dikolej ini,sehingga korang tak larat untuk menjawab pelbagai soalan dari aku,sehingga aku menaikkan kemarahan kamu teman..maafkan aku..maafkan aku..



**mengeluh**

Memikirkan masa depan yang tiada penghujungnya memang memenatkan kepala otak yang sedia serabut..buat masa sekarang aku kena fokuskan pada exam dan assignment yang masih tertunggak..Ya ALLAh..berilah aku petunjukku MU dalm segala perihal yang berlaku dalam hidup aku..mudah-mudahan dikabulkan doaku suatu hari nanti..
insya-allah...

p/s: menitis air mataku ketika mengingati segala kepahitan dalam hidup..

1 comment:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.

Related Posts with Thumbnails