Monday, June 21, 2010

Selamat ulang tahun sayang....

MySpaceAssalammualaikum kawan-kawan...

pembuka bicara..semestinya korang pernah dengarkan lagu dendangan IMRAN AJMAIN-SELAMAT ULANGTAHUN SAYANG..so hari ini adalah hari special antara aku dan sidia...nak nyanyi la sikit tok sidia..hhehehhe....

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu


Sedar tak sedar hari ini genap setahun hubungan aku dan MOHD SYAFIQ MOHD SAPUAN menginjak ke angka setahun..mungkin ada sesetengah orang mengatakan aku agak poyos...huhu..tapi inilah  kemanisan percintaan yang aku rasakan...jika sebelum nih pasrah dengan yang berlaku pada cinta yang lepas...sekarang aku bangkit dengan azam baru...

Kasih dan sayang yang tulus darinya..membuka kembali pintu hati aku menerima cinta dan kasih sayang dengan ikhlas...insya-ALLAH..jika diizinkan tuhan..kami ingin membawa hubungan ini hingga ke alam perkahwinan...doakanlah ea...mudah2an..

kepada sidia:
"Bee thanks for everything...thanks sebab snggup layan kerenah sayang yang entah paper..wat bee marah..wat bee sakit hati..tapi bee tetap jaga hati sayang...thanks pada kasih dan sayang yang penuh ikhlas dan tulus dari hati bee...setiap yang berlaku dalam hubungan kita ini adalah rencah untuk kita lebih bersedia menghadapi dugaan seterusnya...walau aperpon berlaku kasih dan cinta sayang tak kan luntur untuk bee..melainkan maut dan takdir yang mengubah segalanya...mudah2an hubungan kita akan terus diberkati oleh-NYA dan menjadikan kita pasangan yang mendapat keredhaan-NYa..AMIN"

sungguh hati aku berasa gembira dengan kehadiran dirinya yang mengisi kekosongan hatiku sejak setahun yang lalu...."HAPPY ANNIVASARY SAYANG" ..walaupun tak dapat sambut berdua...ingat mengingati dah mencukupi buat aku dan sidia..alhamdullilah... ^_^

::aku cinta kamu::

1 comment:

efyery84 said...

Selamat hari jadi Mr Lebah aka Bee (eh blh ke panggil mcm tu) ahaha.. Wow kacaknya!!! Tergoda mak.. aww xrela u.. Moga panjang umur dan di berkati selalu. Amin~

Related Posts with Thumbnails