Thursday, January 20, 2011

unforgetable memory in MCMF!

aSSalammualaikum kawan-kawan..

Rindunya kat blog ni..lama sangat tak update..maklumlah terlampau bz sangat..ha...sepanjang kebizian ni..arisa nak kongsi dengan korang kenangan yang arisa dapat sepanjang sebulan  yang lalu....

Tanggal 16 Disember 2010, arisa join program MCMF-My Career My Future under MOHE dan juga SCICOM..banyak yang arisa belajar semasa mengikuti kursus tuh..apa yang penting dan arisa perasan perubahan diri arisa..arisa dah rasa selese menggunakan bahasa inggris sebagai bahas kedua.


Kat sana, kitorang WAJIB kena berbual dalam bahasa inggris..almaklumlah, kerja sekarang banyak menggunakan bahasa inggris kan..mula-mula, rasa malu sangat nak speaking..nak present semua dalam bahasa inggris..macam tak yakin..serius..alhamdullilah..segalanya berjalan lancar dan percaya pada diri sendiri yang kite boleh..

I believe that..~!

Sebulan adalah masa yang sangat singkat bagi arisa sebab, arisa dah kenal ramai kawan-kawan yang berlainan peringkat umur. Boleh dikatakan arisa yang paling muda...yang lain semua 22- ke atas...among of us are degree and diploma holder. so impressive coz we are respect each other even though we are different ages and different educational background. 
I enjoy to be one of team in MCMF Class 1 bcoz they all super duper amazing friends. Every moment we do together i never forget. i cant describe with my word...i show u all apart from our memory......i love them so much..and without them..i never be like  who am i  right now~







banyak kenangan kt cnih.
sekarang jom temgok video perpisahan kitoraang...memang rase nak nangis bantak kali..sob2..
kepada kawan2 ku..thanks for being my friend... =)



p/s: i MISS u All... =))

2 comments:

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Huuu, nak tacing gak laa. Rapatnya hubungan antara semua. Alaaa, takpe lepas ni boleh jumpa lagi. Tup tap ada yang keje satu tempat (^^)v

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

ehhe....
memg besh sgt..pastu tacing la..
sbb dorng membr terbesh sekali..ehhe...sme gak cm member2 yg len..teringat mse blajr2 dlu2..
=(

Related Posts with Thumbnails