Tuesday, April 5, 2011

alhamdullilah...esok bermulanya 1 cabaran...huhu

Assalammualaikum kawan-kawan dan selamat pagi


Jam kat lappy menunjukkan pukul 4.27 pagi.
wah.pepagi bute dah update blog..awalnye kan..
sebab lepas ni arisa tak tahu bila lagi dapat update blog kesayangan..
eh..eh..eh..

kenapa ye..??
semalam arisa pergi interview kat EIGNRETEP.SDN BHD
yang terletak di s.alam
sebenarnya arisa pun tak tahu position ape yang arisa apply..
actually this the second time arisa interview kat situ..
memang cabaran la..


Apa yang buat arisa takut sesangat bila interviewer tuh speak in english..
oh my....oh my....
otak beku....speaking ke..?
mahu tergeliat lidah ni....
aper lagi hambur jerk la english..hahaha..

ayat tunggang terbalik..bantai jerk..
but the interviewer said..
"wow.. very impressive and u have potential to take u work in this company"
oh..tersipu malu kejap..haha
dalam hati..
"nih perli ke puji ikhlas..?hahah..ak cakap putar belit pon bleyh gak ye.."
so, petang semalam juga arisa dapat panggilan dan diminta untuk mulakan kerja pada hari ini.
wah...macam mana ni ye..?first time ni
apa pun trima kasih bebanyak pada maksue arisa yang banyak tolong arisa untuk dapatkan kerja ni
tolong anta resume arisa pada pihak atasan...
"thanks u so much maksue
t dapat gaji  bila blanje  makan ye..huhu"

oklah kawan....have a nice day.....


pssst: khamis ngn jumaat ader interview ngn air asia ngn proteam sdn bhd....nak pergi  ke tak..?

5 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

erk...da dapat kerja..pegi je semua interview..tengok mana gaji yang best :P

btw, beg tu still ada ..

Miss Tira said...

Wah tahniah. Rezeki mencurah-curah ni. Hehe. :)

Mr. TN_SkY said...

hehhee..tahniah:p

HANTU DAN DIMANA RELEVANNYA TERHADAP KITA

Cik Wanie Ghani said...

tahniah adk,
akak doakan yg terbaik utk adk....

keje leklok tau,
x mo notty2:)

Beautis blog said...

hantu...

Related Posts with Thumbnails