Monday, December 13, 2010

Template baru...

Assalammualaikum kawan-kawan dan slmt pagi selase..

 Hari ini Arisa nak update buat kali pertamanya selepas lama bercuti dari dunia blog..hoho..sangat excited okeyh..

Kalau sesiapa yang pernah jengah2 blog Arisa mesti perasan minah ni dah tukar template...fulamak...

Sebelum ni pakai template warne kuning..cam budak2 sikit..sekarang warne oren2..kate dah masuk 21 taun..

3 Disember yang lalu genaplah umur Arisa 10 tahun 21 tahun..
pheeewwiiit...dah matang tuh..hahaha..padahal perangai xubah cam budak2 bawah umur kan..??

tapi tak apa..ops...kite cerita pasal template an..sowie2...terlari topik..lalalala...

actually Arisa nak cari template yang besh2..tapi tak jumpa..haa..lgi 1..dari hari tuh lagi Arisa nak header yang comel2 cam blogger ni........ada sapa2 nak watkan x...???

Pheeellliiiissssssssssss... (muke minta simpati)




comel2kan Header dorang..Arisa jelez okeyh..huhu...

.kalau korang berbesar hati nak menolong..amatlah dialu-alukan..

bukan Arisa pandai nak guna edit photoshop....huhu..

okeyh2..

kalau ada yang nak menolong, drop komen..
leyh kite share..huhu...

Selamat merehatkan minda =)

3 comments:

Khumaera Ismail said...

dear..sis ta pakai photoshop pun..sis pkai photoscape.. =)

meh tgk tutorial nie.. Buat header guna Photoscape

Anonymous said...

um...senang ja...
download adobe photoshop...or cs3 la..
then...amek pic yg menarik...crop..pakai magic tool...
then tarik...kat background utk ltak picture tu....then...siap!!!!
hahahahahahaha...
just kne ade cs3 jep...:)

.vna erman. said...

blog walking.btw,nice blog
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails